« Život
objavljeno prije 8 godina i 3 mjeseca
E, TO!

3 stvari potrebne za sretnu vezu

Jeste li se ikad zapitali zašto su neki vaši poznanici zapravo zajedno, kad su toliko različitih osobnosti da ih ne možete zamisliti niti u istoj sobi, a kamoli u krevetu?

Potrebne su samo tri
Potrebne su samo tri "male" stvari (Shutterstock)
Više o

veze

,

uspješna veza

,

sretne veze

,

različitost

Sretna veza je ono što traže svi, a recept je, po svemu sudeći, tajniji od recepta za Coca-Colu ... ili možda ipak nije? Ako pitate stručnjakinju za veze Esther Perel, recept je izuzetno jednostavan i ima samo tri, jednako važna sastojka.

Privatnost - veza je skup dvoje individualaca i tako treba biti uvijek, jer upravo osjećaj slobode u vezi gradi sreću. Partnera ne treba kočiti, već ga doživljavati kao osobu koja ima svoju osobnost i život, prijatelje i hobije koji ne moraju nužno imati veze s vama. Međusobno poštovanje učinit će to na pravi način.

Sreća - ne zbog sebe, nego zbog partnera, jer stvarno sretni parovi funkcioniraju na taj način, dijeleći sreću zbog partnerova uspjeha koji s njima nema veze i kojem nisu pridonijeli ni na koji način osim - ljubavlju i podrškom.

Znatiželja - partnera se nikad ne smije uzimati zdravo za gotovo, bez obzira na duljinu trajanja veze ili braka. Ako i nakon pet ili trideset godina ne mislite da znate što će partner izgovoriti, na putu ste do "happily ever after" ...

16.02.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh