« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
SAVJETI

3 savjeta za smanjivanje trbuha

Proces možete ubrzati tako da u prehranu dodate određene namirnice, ali i čajeve koji će pomoći, posebno ako ih pijete prije spavanja

Sassy voda je sjajno piće, recimo
Sassy voda je sjajno piće, recimo (Arhiva)
Više o

zeleni čaj

,

čaj

,

limun

,

napitak

,

peršin

,

krastavac

,

čaj od đumbira

Vježbanje je zdravo i dobro, no većina ljudi ima osnovni problem - ne mogu se nikako riještati kila oko trbuha, što ih deprimira, a i često zbog neuspjeha jednostavno odustaju od vježbanja i nastave po starom.

No, trčanje, vožnja biciklom, plivanje - bilo koji oblik vježbanja koji ubrzava rad srca je dobrodošao ako se želite riješiti viška masnoće na području trbuha.

Studija od prije par godina, objavljena u magazinu American Journal of Physiology, tvrdi da će 20 kilometara trčanja tjedno najbolje pomoći pri skidanju masnih naslaga s područja trbuha.

>> Voda s dodacima koji ubrzavaju metabolizam >>

Proces možete ubrzati tako da u prehranu dodate određene namirnice, ali i čajeve koji će pomoći, posebno ako ih pijete prije spavanja.

Napici koji tope kilograme ako ih pijete prije spavanja

Čaj od đumbira - jedan topla šalica ovog napitka prije spavanja će poboljšati probavu, smiriti nadutost i ostale probleme, a zdrava probava će pomoći kod gubitka kilograma jer se tako eliminiraju svi toksini iz organizma kako bi on mogao apsorbirati esencijalne nutrijente

Sassy voda - ovaj napitak možete lako pripremiti u vlastitoj kuhinji, a ne zahtijeva posebne sastojke te vjerojatno sve što trebate već imate doma. Krastavci su poznati po malom broju kalorija i velikoj količini vode. Drugi važan sastojak za gubitak kilograma je peršin koji djeluje kao prirodni diuretik te sadrži vitamine A, B, C koji kontroliraju zadržavanje vode u organizmu dok spavate. Limun će napitku dati bolji okus, a može i pomoći boljem radu crijeva i probavnog sustava. Sve sastojke stavite u blender, dodajte vode i uključite ga. Konzumirajte prije spavanja.

>> Sassy vodom protiv kobasica na trbuhu >>

Zeleni čaj - vježbanje i zeleni čaj idu ruku pod ruku i pomažu bržem sagorijevanju masnoća s trbuha. Zeleni čaj predstavlja pravi rudnik antioksidansa koji sprječavaju nakupljanje štetnih tvari u organizmu. Skuhajte ga prije spavanja, a on će odraditi svoj posao dok vi sanjate.

22.04.2021. 09:01:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    22.04.2021. 09:35
    pomaze puno caj od đumbira super je
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh