« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 6 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

3 postulata uspješnog mršavljenja

Pri odabiru načina skidanja viška kilograma treba se voditi s tri osnovna postulata zdravog i uspješnog mršavljenja, jer jedino ćete tako uspjeti

Trebaju vam samo tri stvari da skrešete kilažu
Trebaju vam samo tri stvari da skrešete kilažu (Arhiva)
Više o

dijeta

,

mršavljenje

,

uspješno mršavljenje

Mršavljenje je previše često mučan proces koji nitko ne voli, no potreban je kako zbog izgleda, tako još više zbog zdravlja, a pri odabiru načina skidanja viška kilograma treba se voditi s tri osnovna postulata zdravog i uspješnog mršavljenja.

Jedite dovoljno često - grelin i leptin, hormoni koji kontroliraju glad i metabolizam u najboljem će omjeru biti ako svaka četiri sata pojedete nešto, stoga, držite se tog savjeta zdravim međuobrocima i nećete imati problema s najvećim neprijateljem svake dijete - gladi!

Napravite raspored spavanja - možda vam se ovo čini malo previše štreberski, no zdrav i kvalitetan san nužan je preduvjet uspješnog mršavljenja: neispavanost vodi u masnu i nezdravu hranu, bez obzira na dijetu koju ste odlučili provoditi.

Ne odričite se hrane koju volite - da, ponekad žudimo za nečim nezdravim, masnim, slanim... pa što onda? Ako pojedete malo toga, zadovoljit ćete taj poriv i više vas neće mučiti niti tjerati da prekinete dijetu. Rigorozne dijete su loše za vas, stoga, priuštite si slatki ili slani omiljeni zalogaj s vremena na vrijeme, umjereno...

I to bi bilo sve...

05.06.2017. 16:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh