« Seks
objavljeno prije 6 godina i 9 mjeseci
MYTHBUSTERS

3 mita o seksu kojima je istekao rok trajanja

Nužno je raskrinkati neke mitove o seksu koji bi vam mogli donijeti gomilu tuge i suza ako ih ne shvatite na vrijeme...

Budite realni...
Budite realni... (Arhiva)
Više o

seks

,

mitovi

Velika većina ljubavnih veza u zapadnom svijetu počinje nekim oblikom neromantičnog seksa, nakon čega odnos polako prestaje biti isključivo fizički. Uostalom, zar ne mislite da treba prvo isprobati „robu" prije nego se odlučite za kupnju?

Upravo iz tog razloga nužno je raskrinkati neke mitove o seksu koji bi vam mogli donijeti gomilu tuge i suza ako ih ne shvatite na vrijeme...

Nikada ne idite u krevet ljuti - savjet da ne nosite probleme sa sobom u krevet dobar je i itekako primjenjiv u velikoj većini životnih situacija, ali seks i ljubav nisu među njima. Velika većina parova koji se nađu u svađi nisu u stanju objektivno sagledati problem koji je razlog prepirci, stoga su šanse da riješite neku situaciju na obostrano zadovoljstvo dok vam para od ljutnje izlazi još na uši vrlo niske. Rješenje? Prespavajte prepirku i rješite ju sutradan čim uzmognete.

Pravi vrući seks uvijek mora biti spontan - spontani seks je jedan od najgorih mitova koji su nam ikada prodali, tvrdi Laurie Mintz, terapeutkinja i autorica nekoliko bestselera na temu seksa i spolnosti. Laurie tvrdi da je većina vašeg „spontanog" seksa zapravo bila isplanirana na neki način, željeli vi to sebi priznati ili ne. Moglo bi se razglabati o tome što zapravo znači nešto planirati, ali autorica tvrdi da seks nije spontan ako ste flertovali cijelu noć sa zgodnim frajerom, a istovremeno nosite svoje najseksi donje rublje koje imate.

Razgovor o novcu ubija romantiku i treba ga ostaviti za brak - budući da je novac zadnjih godina, otkako je počela financijska kriza, postao najčešći uzrok razdora u brakovima i glavni razlog zbog kojeg se oni raspadaju, nimalo ne čudi činjenica da mnogi izbjegavaju ozbiljnije razgovore dok su još jako zaljubljeni. Nažalost, svaki će vam stručnjak za brakove i veze reći da je to potpuno kriva taktika i da je iznimno važno od samih početaka utvrditi „pravila igre" i staviti karte na stol, kako bi točno znali gdje stojite vi, a gdje vaš partner.

23.08.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh