« Život
objavljeno prije 2 godine i 7 mjeseci
HMM ;)

3 glavna načina povratka na spojeve

Izašli ste iz duge veze i prijatelji vas gnjave da se “vratite na tržište”, ali jedino što vam pada na pamet su grozni spojevi na kojima ste bili otkad ste ponovno solo

Hoće li vam uspjeti?
Hoće li vam uspjeti? (Arhiva)
Više o

spojevi

,

najbolji spojevi

Kada ste odrasla osoba odlasci na spojeve puno su drugačiji (i teži) nego kad ste bili mladi - pravila se konstantno mijenjaju a ljudi s godinama i iskustvom postaju sve kompliciraniji.

Ovi savjeti možda vas spase od brojnih neuspjeha prije nego pronađete svoga princa ili princezu na bijelom konju.

Obuzdajte emocije - čak i ako zbog osobe s kojom se viđate u trbuhu imate leptiriće veličine jumbo zrakoplova pazite da srce ne preuzme glavnu riječ. Možda se radi o stvarnom osjećaju a možda samo o trenutku inspiracije, samo vrijeme će pokazati.

Pričajte o sebi - pa se pokušajte ohrabriti i osobu s kojom ste na spoju da priča o sebi. Postavljanje pitanja jedini je pravi način za upoznavanje druge osobe.

>> Spojevi koji sigurno neće uspjeti >>

Upoznajte obitelj - naučit ćete puno stvari o osobi s kojom se viđate, a upoznavanje obitelji može vam pomoći i da vidite u što ste se zapravo uvalili. Kada se vjenčate s nekom osobom u paketu dobivate i njegovu/njezinu obitelj, stoga se pobrinite da se svi međusobno dobro slažete (ili barem tolerirate).

21.09.2021. 21:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh