« Glazba
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
KONCERTI

22 godine Pipsa u Domu sportova 6. prosinca

Na koncertu u Domu sportova 6. prosinca, najvažnijoj večeri njihove karijere, Pipsi će pred publiku iznijeti najbolje iz protekle 22 godine na sceni.

Pipsi spremaju sjajan tulum
Pipsi spremaju sjajan tulum (LAA)
Više o

Dom sportova

,

ulaznice

,

koncert

,

Pips Chips & Videoclips

Najvažniji koncert svoje karijere PipsChips&Videoclips shvatili su maksimalno ozbiljno, stoga već sad, gotovo mjesec dana ranije imaju pripremljenu kompletnu set listu koju sljedećih tjedana čeka poliranje u "rupi". U Domu sportova publiku očekuje ukupno 24 pjesme u dva i pol sata svirke tijekom koje će bend dotaknuti mnoge važne točke 22 godine duge karijere.

Bez namjere da se otkriva previše koncert će otvoriti "Dementor", aktualan singl, a zatvoriti prikladna "Na putu prema dolje". Između njih grupa je strateški rasporedila vječne "Gume na kotačima", "Htio bi da me voliš", "Malena", "Ljubav", "Dan, mrak", "Ljeto '85", "Pjevač Beatlesa & Stonesa", "2x2", "Plači", mnoge, mnoge druge, kao i gostovanja i iznenađenja koja moraju biti sastavan dio ovoliko važnog događaja. Dobar dio set liste grupa će "testirati" prije Zagreba na koncertu u splitskom Judinom drvu 22. studenoga.

Potvrđena je i službena satnica koncerta. Vrata Male dvorane Doma sportova otvorit će se 6. prosinca u 20:00. Indie rock trio Punčke nastupaju u 21:00, a Pipsi se na pozornicu penju u 21:45.

Kao svojevrsno zagrijavanje PipsChips&Videoclips i Radio 101 poklanjaju kompilaciju rukom biranih pjesama iz kompletne karijere najvećeg zagrebačkog rock benda. Kompilacija "Sve što vole mladi" može se potpuno besplatno skinuti sa sitea www.radio101.hr od ponedjeljka, 10. studenoga do srijede, 31. prosinca 2014. godine.

Od debi singla "Dinamo ja volim" iz 1992. do aktualnog, domaćeg rock albuma godine, "Walt", prošlo je 22 ljeta u kojima su Pipsi hrvatsku, a i regionalnu glazbenu povijest obogatili sa sedam studijskih albuma od kojih je svaki na svoj način pokrenuo, uzbudio ili izbezumio generacije. Uoči najvećeg i, usudili bi se reći, najvažnijeg koncerta njihove karijere sam bend i 101-ca donose presjek tih sedam ploča koji pokazuje impresivnu snagu grupe koju s pravom smatramo najboljim zagrebačkim rock bendom ikad.

Ulaznice

Ulaznice u pretprodaji iznose 70 kn, dok im se na dan koncerta cijena penje na 90 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty Old Shop, Tratinska 22

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • Dallas Music Zagreb Tkalčićeva 7

  • Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7

  • Prodajna mjesta Eventima i www.eventim.hr

 

Pipse u Dom sportova dovodi LAA

11.11.2014. 10:54:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh