« Glazba
objavljeno prije 4 godine i 3 mjeseca
NAGRADE

2. Rock&off 30. siječnja u Tvornici

Za kategoriju Nagrada publike svi mogu glasati do 29. siječnja za jednog od kandidata na Iskonovoj platformi te osvojiti odlične glazbene nagrade

Dođite na dodjelu
Dođite na dodjelu (Arhiva)
Više o

nagrade

,

Rock&Off

U četvrtak 30. siječnja u Tvornici kulture nastupit će bendovi izvođači koji su po novinarskom izboru obilježili 2019. glazbenu godinu; Chui, J. R. August, Porto Morto, Sun U, The Siids, Aklea Neon, Overflow i Pocket Palma, dok je za after zadužen DJ Dabi.

Osim spomenutih izvođača organizatori su pripremili i goste iznenađenja. Na velikom tulumu proglašenja pobjednika druge nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off" saznat ćemo dobitnike u 10 kategorija nagrada.

Za kategoriju Nagrada publike svi mogu glasati do 29. siječnja za jednog od kandidata na Iskonovoj platformi te osvojiti odlične glazbene nagrade.

Dodjelu druge „Rock&Off" nagrade obilježit će nastupi fantastičnih mladih izvođača s najviše nominacija koji će još jednom pokazati zašto su predloženi, a zatim i nominirani od strane 76 novinara iz više od 40 medija iz cijele Hrvatske. Uz voditeljicu Martinu Validžić proći ćemo kroz kategorije i saznati dobitnike druge nezavisne glazbene novinarske nagrade „Rock&Off".

Nakon što je prošle godine dodijeljena Rock&Off nagrada za životno djelo legendarnom nezavisnom izdavaču Zdenku Franjiću, KUD Idijoti ovogodišnji su dobitnici kojom se, neki će reći „konačno", prepoznaje značaj i mjesto KUD Idijota koje im na domaćoj rock i punk sceni pripada.

Za sve koji nisu u prilici doći na dodjelu nagrada, sponzor nagrade Iskon, pobrinut će se za prijenos koji će se moći pratiti na web straniciIskona te na Rock&Off Facebookstranici.

Pozivnice za dodjelu nagrada "Rock&Off" dostupne su na prodajnim mjestima Entrio po cijeni od 40 kuna. Također, na Iskonovoj facebook stranici možete sudjelovati u nagradnim igrama i osvojiti pozivnice za dodjelu nagrade.

25.01.2020. 17:16:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh