« Seks
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
HE HE

11 stvari koje trebate znati o nevjeri - unaprijed!

Ove stvari bi trebali znati prije nego što je stvarno i napravite, pa nakon što odmaštate o kolegici ili tipu iz kluba - razmislite malo, možda se ipak suzdržite.

Prvo razmislite još jednom...
Prvo razmislite još jednom... (Arhiva)
Više o

prevara

,

nevjera

,

pogrešne činjenice

Prevara je i dalje tema koja se vrlo nerado načinje u javnosti, iako je sve učestalija, pa tako ostaje uglavnom u sferi trača. No, u ovo doba sveprisutnih komunikacija, iskušenja se pojavljuju na svakom uglu...

Upravo iz tog razloga donosimo vam 11 činjenica o nevjeri koje bi trebali znati prije nego što je stvarno i napravite, pa nakon što odmaštate o kolegici ili tipu iz kluba - razmislite malo, možda se ipak suzdržite.

Ako jednom prevare... - ..uvijek će varati. Nije, ipak, da su svi koji su ikad bili nevjerni nastaviti to biti do kraja svoga života, ali nemojte se zavaravati da s vama krug nevjere prestaje.

Božić neće biti bajan - iako ćete se uvjeravati da je baš super što ste osuđeni samo na obitelj i prijatelje.

Nećete morati voditi računa o lošem jutarnjem zadahu - jer će se osoba s kojom varate do jutra iskrasti iz kreveta, pa nećete imati priliku doživjeti loš zadah.

Povjerovat ćete u sve što vam kažu - kad kažu da ne spavaju u istom krevetu, da su skupa samo zbog djece, da je planira ostaviti kad isplate kredit ili da nije lažljivac... Sve ćete vjerovati.

Provest ćete puno vremena razmišljajući o njihovom partneru - a ako objavljuju fotografije na društvenim mrežama, to će vam tek biti noćna mora.

Razvit ćete opsesivnu vezu s telefonom - u to se ubraja i blagi živčani slom kad vam se potroši baterija, jer će vas 'sigurno baš tada nazvati'.

Seks će biti odličan - no, većina prijevara temelji se samo na seksu...

Stavljate ih među zvijezde - zbog naravi veze koja je u biti nevjera, svoje ljubavnike ne viđate na toliko dugo razdoblje da uočite njihove loše osobine, što je dobro za njih, ali loše za vas. Iz očitih razloga.

Uzbudljivo je - naravno, nekima je zabranjeno voće najslađe.

Vaša će obitelj misliti da niste sposobni biti u vezi - jer ste, barem što se njih tiče, sami posljednjih pet godina.

Požalit ćete - ne mora to nužno biti sama nevjera, ali požalit ćete zbog vremena koje ste na nju izgubili, jer, bez obzira koliko ste si puta rekli da ćete obratiti pozornost na nekoga novog, nećete to učiniti.

03.03.2017. 21:31:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    tara
    19.03.2017. 04:02
    Ovo je tekst za dijeljenje, izvrsno!
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh