« Seks
objavljeno prije 9 godina i 6 mjeseci
ŽELITE PROBATI?

10 trikova koji će vas dovesti do dugotrajnijih orgazama

I dok većina parova želi imati dugotrajne orgazme, ipak ih nisu sposobni potpuno realizirati. Oni koji su ih doživjeli, izjavili su kako su uživali i u životu općenito, što se odrazilo i na poboljšanje same veze

Kako do dužih orgazama
Kako do dužih orgazama (Shutterstock)
Više o

seks

,

ženski orgazam

,

dugotrajni orgazam

,

postizanje orgazma

,

seksualni užitak

,

bolji orgazam

Produženi orgazam može trajati minutama pa čak i sat vremena, pružajući osjećaj blagostanja, sreće i spokoja. Pogledajte metode kojima možete i sami uživati u njemu.

1. Prepustite se užitku - želite biti svjesni svih svojih osjetila. To započinjete tako što se pokušavate riješiti svih predrasuda i nesigurnosti koje imate u seksu. Odbacivanje svih neželjenih faktora u vašem umu, osigurat će vam da se fokusirate na orgazmičke užitke, uključujući i one koje dolaze od samog sudjelovanja u činu.

2. Naučite se opustiti - ljubavnici imaju naviku podizanja napetosti tijekom seksualnog uzbuđenja, što ne vodi ka produženom orgazmu. Poželjno je smiriti živčani sustav tijekom genitalne stimulacije. Upravo je opuštenost ta koja će vas dovesti do takvih užitaka.

3. Upoznajte svoje tijelo - što više znamo o svojem tijelu, seksu i načinu na koji reagiramo, to više se možemo prepustiti partneru. Upoznajte se sa seksualnom anatomijom i erotskim tehnikama.

4. Dajte si vremena za užitak - ljubavnici se mogu stimulirati razgovarajući o svojim fantazijama, polako prelazeći na genitalije i osjetljiva područja. Lagani podražaji omogućuju veću svjesnost energije i osjetila, a to dovodi do fantastičnog iskustva.

5. Dodir kao užitak - svojeg partnera možete informirati o vašim namjerama kako bi se mogao što više prepustiti. Fokusiranje na fizičku reakciju omogućuje veće prepuštanje osjetilima.

6. Naučite kanalizirati energiju - želite energiju fokuirati tamo gdje najviše osjećate, što dovodi do eksplozivnih rezultata, i pomaže vam da usavršite vašu seksualnu reakciju.

7. Postanite učinkovitiji komunikator - kako biste stvari malo naglasili, možda ćete trebati promjene koje će pojačati vaš užitak. Ako ste vi vodite igru, možda ćete trebati partnerovu reakciju ili usmjerenje. U oba slučaja komunikacija vam može pomoći da pojačate užitak.

8. Vježbajte mišiće karlice - vježbajući ove mišiće lakše ćete primati i davati seksualne reakcije. Na ovaj način otvorit ćete put i do dugotrajnih orgazama.

9. Neka vam lubrikant uvijek bude pri ruci - s obzirom da ciljate na duge staze, ne želite nuspojave poput nadraženosti, boli ili neudobnosti što može pokvariti cijeli doživljaj.

10. Ne budite brzopleti - do dugotrajnih orgazama ne dolazi se na brzinu. To nije kao da idete do dućana. Radije na cijeli proces gledajte kao na konstantni trening.

16.12.2012. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh