« Hi-tech
objavljeno prije 13 godina i 8 mjeseci
COOL LISTA

10 tehnoloških proizvoda koji će vam promijeniti život

Kako navodi anketa, iPod, iPhone i iPad spadaju među najpoželjnije uređaje 2010. Magazin Stuff donosi 10 proizvoda koji će obilježiti ovu godinu kao i budućnost...

Dyson AM01
Dyson AM01
Više o

iPod

,

Dyson Air Multiplier

,

proizvodi

,

iPad

,

Dual Play

,

Shamballa

,

dopisivanje

Izbor je baziran na kvaliteti radije nego na faktorima kao što su prodaja ili cijena. Glavni urednik magazina Fraser Macdonald objašnjava: "Naša Cool lista ne donosi skupe brandirane proizvode koje većina ljudi ima na svojim šoping listama. Neki od njih se spominju, ali daje se šansa i novoj tehnologiji koju nećete vidjeti u reklamama. Cool lista za 2010. uključuje aplikaciju, video igru i film - dokaz da je ono što gledate, igrate ili slušate jednako važno korisnicima kao i uređaji na kojima to rade."

1. Geneva Sound Systems - revolucionarni zvučnici za iPod. Svoj uređaj jednostavno umetnete u zvučnik.

2. Hipstamatic - genijalna aplikacija za iPhone. Kako reklama kaže: "Digitalna fotografija nikad nije izgledala tako analogno." Za ljubitelje retro stila.

3. Dyson AM01 - praktično i sigurno sušilo za kosu bez propelera. Dizajn 21. stoljeća.

4. B&W P5 - možda postoje bolje slušalice od ovih, no niti jedne nisu toliko dobro prilagođene reproduciranju muzike. Samo za audiofile.

5. Citroen DS3 - dokaz da redizajn doista može biti cool.

6. Cannondale ONbike - superbicikl koji prkosi zakonima fizike.

7. Leica X1 - foto aparat u retro stilu.

8. Apple iPad - premda je izazvao mnogo kontroverzi, ovaj uređaj napravio je revoluciju na području tzv. "tableta" - malih prenosivih računala.

9. Alan Wake - uzimajući inspiraciju iz X-filesa i Twin Peaksa, te najbolje iz svojih prethodnica Silent Hilla i Half-life 2, ova video igra donosi interakvivno iskustvo koje obećava.

10. Olive 4HD - ploče nisu izumrle kao ni CD-i, no mp3 jest. Ovaj uređaj opisuje se kao muzički server koji je budućnost digitalne glazbe.

03.06.2010. 11:53:06
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    imenjak
    08.06.2010. 11:14
    Ma sve je ovo ok, nego zar se igra na 9. mjestu ne zove Alan Wake a ne Alan White o.O
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh