« Život
objavljeno prije 12 godina i 3 mjeseca
ŠTO NAM JE ČINITI...

10 stvari koje žene mrze kod muškaraca

Svaka žena sigurno se barem jednom složila s onom poznatom komparacijom da su muškarci svinje

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Deviant Art)
Više o

žene

,

muškarci

,

loše navike

,

osobine

1. Sebičnost - ovo je jedna od baza za sve ostale grijehe, jer sebičan muškarac uvjeren je kako ga žena mora slijediti kud god krene, bez obzira želi li to ona ili ne.

2. Nezainteresiranost za ženinu obitelj - svima je poznat poseban odnos koji imaju zet i punica. Mnogi muškarci jednostavno žele pokazati kako mogu bolje organizirati svoju vlastitu obitelj te svojim partnericama to uporno guraju pod nos. Zapravo su samo nesigurni kada su u pitanju članovi obitelj s njene strane i iskustvo koje mu oni mogu ponuditi

3. Prljavo posuđe - u njegovoj obitelji, majka je bila ta koja je obavljala sve kućanske poslove, i sada isto očekuje od vas unatoč tome što radite 5 dana u tjednu puno radno vrijeme. Pokušajte ostaviti njegovo suđe neoprano nakon svakog obroka.  Možda ga to osvijesti da je podjela kućanskih poslova temelj stabilne veze.

4. Gledanje nogometne utakmice s najjačom glasnoćom - svi znamo da je to najbitnija sporedna stvar na svijetu. Ponekad vam se čini da mu je nogomet bitniji od vas i djece. A kada vi gledate romantičnu komediju, dosađuje vam iritantnim pitanjima i zahtjeva za stišate zvuk jer ima glavobolju. Rješenje bi mogla biti dva tv prijamnika, tako da svatko dođe na svoje.

5. Beskoristan je prilikom kućanskih poslova - muškarci ponekad znaju bolje od svojih žena gdje se stvari nalaze. Ali žene su te koje vode brigu o svemu jer su oni naravno prezaposleni. Tek ako je pitanje neke tehničke prirode, odjednom postanu aktivni, jer je naravno pitanje i njegovog ega. Međutim ni to često ne završava najbolje, pa je ponekad pametnije pozvati majstora.

6. Smatra kako je njegov posao najvažniji - naravno da nije tako, ali osim što bi bio jako dezorijentiran kada bi shvatio da nije glava obitelji, činjenica da ste u svojem poslu bolji od njega, ili ne daj bože zarađujete više, mogla bi ga poprilično povrijediti.

7. Žene su loši vozači - muškarci imaju bolju koncentraciju i brže reagiraju zbog većeg nivoa testosterona. Ženama treba više prakse. No jednog dana shvatit će da ni arogancija u prometnu nije dobra.

8. Navika da vas sramoti pred drugima - uvijek je neugodno kada se supružnici kritiziraju pred drugim ljudima. Ako se vaš muž ponaša drugačje nego kada ste sami, to ima neke veze s njegovim kompleksima i željom da bude bolji od vas. Razgovarajte o tome. Čak i najtvrdoglaviji mogu shvatiti da takvo ponašanje nije u zajedničkom interesu.

9. Dok ste poslovno odsutni, savršeno vodi domaćinstvo, no kada se vratite opet postane bespomoćan - pohvalite ga za dobro obavljen posao te uvjerite da je pravi muškarac sposoban napraviti sve, čak i oprati suđe. Pokušajte raspodijeliti odgovornost i obaveze.

10. Umjesto da nešto i učini, samo priča o tome - to se često događa jer želi pokazati svoju dobru namjeru, a izbjeći odgovrnost. Ako i dalje izbjegava svoje obaveze, izbjegavajte i  vi svoje. Možda ga to dozove pameti.

27.12.2009. 13:12:11
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh