« Život
objavljeno prije 14 godina i 2 mjeseca
LJUDSKI JE GRIJEŠITI

10 stvari koje djeluju čudno ali su posve normalne u dugim vezama

Pogledajte listu stvari i ponašanja u vezi za koje će mnogi misliti da su čudne, no stručnjaci navode kako su doista savršeno normalne

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

žene

,

problemi

,

muškarci

,

duge veze

1. Duge šutnje - s vremenom si nećete imati toliko toga za reći, a i znat ćete partnerov odgovor.

2. Potreba za prostorom - samo štenad želi biti jedna na drugoj cijelo vrijeme, a čak i ona se umori.

3. Razmišljanje o nečem drugom tijekom seksa - vjerojatno se svima u dugim vezama dogodilo da su pomislili kako su npr. ostavili otvoren prozor na automobilu u isto vrijeme kada je započela kiša i seksualni čin.

4. Razmišljanje o propuštenim prilikama - skoro svatko ima ljubavnika iz mašte. Ili pravu osobu s kojom ništa nije bilo, ili neku slavnu osobu o kojoj sanjate. I tu postoji onaj "što ako..." koji se javlja s vremena i na vrijeme...

5. Želja da se pobjegne - život je ponekad težak ili dosadan, ili pak oboje. Ponekad se osjećate zapostavljeno i iscrpljeno te biste najradije sve to prekinuli odjednom.

6. Partnerova navika vas ozbiljno smeta - sretni ste ako se radi samo o jednoj navici. Većina ljudi ima najmanje jednu stvar koju ne može podnijeti kod svojeg partnera ili partnerice poput hrkanja, higijene, neurednosti itd.

7. Živcira vas partnerov prijatelj - većina dobrih prijateljstava se stvara, a ne nasljeđuje. Postoji najmanje jedan prijatelj vašeg partnera za kojeg bi ste rado željeli da nestane.

8. Glumljenje seksualnog interesa - ponekad jednostavno nema kemije, no ne želite povrijediti partnerove osjećaje.

9. Zapuštanje vlastitog izgleda - svi znaju da je bitno ostati u formi i zadržati atraktivnost, no to zahtjeva i mnogo posla kojeg mnogi počnu izbjegavati te se uljuljaju u sigurnost duge veze.

10. Laganje - možda postoje parovi koji su dugo u vezi i nisu si rekli niti jednu laž, no njih se vjerojatno da izbrojati na prste jedne ruke.

30.04.2010. 22:39:54
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh