« Seks
objavljeno prije 11 godina
SAVRŠEN DAN U DVOJE

10 koraka do boljeg seksa

Uživate u seksu i mislite da vama pomoć nije potrebna? Moža vaš partner ili partnerica misle drugačije!

Seks može biti čudesno dobar
Seks može biti čudesno dobar (Shutterstock)
Više o

seks

,

orgazam

,

ženski orgazam

,

seksualni problemi

,

savršen orgazam

,

bolji seks

Psihijatar i seksualni terapeut Ian Kerner, autor bestselera "She Comes First", daje praktične savjete za bolji seks. Vjeruje da mali koraci tijekom dana mogu dovesti do nezaboravnog konačnog rezultata:

1. Samopoštovanje - učinite sve što vam može pomoći da se osjećate bolje u svojoj koži. Ne možete pogriješiti s kombinacijom fizičke aktivnosti (npr. brzog hodanja) i tretmana za uljepšavanje (npr. mirisna kupnja i lakiranje noktiju).

2. Raspored - ne ostavljate seks za kraj dana. Zajedničko druženje pretvorite u prioritet dana. Ako znate da se nalazite navečer, mentalno se pripremite i mislite pozitivno o partneru tijekom dana.

3. Igra - budite kreativni. Nabavite seksualne igračke, gel za masažu....

4. Piće - šampanjac i pjenušac bolji su izbor od vina. Brže će vas razveseliti i opustiti, ali se nikako nemojte napiti.

5. Spavaća soba - pretvorite spavaću sobu u ljubavno gnijezdo. Promijenite posteljinu, postavite nekoliko svijeća i riješite se nereda. Važnu ulogu ima i svjetlo - potpuni mrak podjednako je neprikladan kao jako svjetlo.

6. Intimnost - povećajte želju prije samog čina. Ljubite se i dodirujte cijelu večer. Istraživanja pokazuju da 30-sekundni zagrljaj povećava razinu oksitocina, hormona koji utječe na druželjubivost i performansu u krevetu. Također, 4-minutno gledanje u oči povećava osjećaj zaljubljenosti.

7. Hrana - jedite laganu hranu i prirodne afrodizijake. Afrodizijaci iz prirode - začini za bolji seks.

8. Riječi - razgovarajte o seksu, ali bez kritiziranja. Predložite neki novi položaj ili mjesto za vođenje ljubavi.

9. Glazba - muški orgazam se uglavnom svodi na fizički podražaj, dok ženama trebaju i vanjski podražaji koji će stvoriti opuštenu i ugodnu atmosferu. Vrsta glazbe ovisi o ukusima.

10. Rezolucija - neka vam svaki dan bude Valentinovo (ili barem jedan dan u mjesecu). Iskoristite ga kako biste se posvetili jedno drugom i stvorili nove ljubavne navike.

01.06.2013. 23:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh