« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 1 mjesec
NAJAVE

Žujin Kampus I studentski program I 21/03/18 Vintage Industrial

Studentski program s hrpetinom pogodnosti 'Žujin Kampus' vas poziva na treće izdanje partya 21. ožujka u prostorima Vintage Industriala

Malo opuštanja sredinom tjedna
Malo opuštanja sredinom tjedna (Arhiva)
Više o

Vintage Industrial Bar

,

Žujin kampus

SRIJEDA 21.3.2018. | Žujin Kampus: DJ KUNA + beerpong & nove 'drinking' igre + promo pogodnosti & nagrade (ulaznice za koncerte...) @Vintage Industrial Bar | Start 20:00 I Ulaz: FREE

Prepolovi studentski tjedan i u srijedu 21.ožujka skreni na apsolutno free party uz genijalnog DJ Kunu, te beerpong i neke nove drinking igre. Ako igraš, morat ćeš i piti, ako gubiš i malo više, ali uz akcije i nagradni asortiman možeš osvojiti i karte za nadolazeće koncerte.

Studentski program s hrpetinom pogodnosti 'Žujin Kampus' vas poziva na treće izdanje partya 21. ožujka u prostorima Vintage Industriala, a pozvani su svi studenti i oni koji se tako osjećaju.

Za glazbenu selekciju i loženje plesnog podija ovog puta je zadužen DJ KUNA, aka Mario Kunštek, čiji opus uključuje raznolike stilove nadogradnje osobnom interpretacijom kroz duhovite rap improvizacije. DJ Kuna se najčešće pojavljivao u Brvnari, Swankyju, Depotu i Funku, a evo ga i u Vintage Industrialu. Sudjelovao je u brojnim umjetničkim projektima poput Art Parka, Yeti Snowboarding kluba, Grafitti na gradele, SC Kultura promjene i drugih.

Moći ćete uživati u 'veselim' igrama i pogodnostima u obliku promo i loyalty programa u sklopu kojeg ćete moći osvojiti upravo i ulaznice, ali i utješni asortiman. Da bi cijela priča bila zanimljivija, ulaz se ne naplaćuje. Sve što trebate jest doći u srijedu 21.3. u Savsku 160 & let the games begin!

*************************************

Za lakše sudjelovanje, Žuja je razvila i aplikaciju koja će vam olakšati i pospješiti sudjelovanje u drugom Žujinom Kampusu u seriji studentskog programa 2018.

Link za Android

Link za iOS

INFO 

Žuja cijeni vjernost svojih fanova i zato smo razvili aplikaciju "Moja Žuja" u kojoj svakodnevno možeš osvajati nagrade poput ulaznica za koncerte, utakmice i sportska događanja, popuste i pogodnosti te cool pivsku opremu kojom će se ponositi svaki Žujaner! Kada uživaš u svojoj Žuji u kafiću, skeniraj račun pomoću aplikacije jer na taj način sakupljaš nagradne čepove unutar aplikacije koje možeš mijenjati za nagrade. Čepove sakupljaj i sudjelovanjem u dnevnim izazovima. Žuja će se pobrinuti da uvijek budeš u toku s novim Žujinim okusima, sportskim i glazbenim događanjima te aktualnim novostima.

13.03.2018. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh