« Komentari
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
SKANDAL

Zoran Šprajc izletio iz Dnevnika

Šprajc je iz studija istjerao Brunu Kovačevića, a ovaj njega zauzvrat iz Dnevnika HTV

Šprajca su otpilili
Više o

Bruno Kovačević

,

dnevnik

,

suspenzija

,

Zoran Šprajc

,

suspendiran Šprajc

Javna dalekovidnica, katedrala hrvatskog duha i sve ostalo, jednom rječju HTV, ne prestaje zabavljati narod svojim skandalima. Prvo je na mjesto glavnog urednika došao Bruno Kovačević, što je priča za sebe, a zatim je ispao skandal s prilogom o Vukovaru.

Nakon što je Programsko vijeće izjavilo da to nije baš profesionalan prilog, a i timing je loš, Šprajc se obračunao s Programskim vijećem usred Dnevnika, na sebi svojstven način. No, s protekom vremena cure i informacije, kao da se radi o DORH-u ...

Uglavnom, prije objave Šprajcovog odgovora, u studio Dnevnika uletio je Bruno K., novopečeni boss televizije i zabranio Šprajcu da odgovara Programskom vijeću u Dnevniku, na što je Šprajc hladno odbrusio da je kasno i da se makne iz studija, osim ako ne želi biti na ekranu.

Epilog: priopćenje Dorotee Lazanin Jelenc, glasnogovornice HTV-a o Šprajcovoj suspenziji iz Dnevnika, nakon kojeg je slijedilo priopćenje Kovačevića o dramatičnim trenucima u studiju. Saga continues, nadamo se Šprajcovoj reakciji, a da stojimo iza njega, ne treba ni naglašavati.

20.12.2011. 14:39:50
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh