« Žene
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
TRAČANJE

Znate li koliko treba prosječnoj ženi da iznevjeri prijateljstvo?

Puno manje nego što biste pomislili, tvrde znantvenici. Pročitajte šokantne rezultate jednog velikog istraživanja. Pakao doista ne poznaje furiju kao što je prevarena žena

Fotografija vijesti
Više o

tračevi

,

muškarci i žene

,

tračanje

,

prijateljice

Što sve možete učiniti u 32 minute? Možete skuhati sasvim solidni subotnji ručak ili proštati psa. S druge strane, 32 minute sasvim su dovoljno vremena i da izgubite najbolju prijateljicu.

Naime, upravo je to vrijeme koje je potrebno prosječnoj ženi da iznevjeri vaše povjerenje i nekome ispriča tajnu koju ste s njom podijelili.

Ako mislite da generaliziramo, grdo se varate. Naime, sklonost dijeljenju tajni prijateljica pokazalo je čak 85% od 3000 žena anketiranih u sklopu jednog britanskog istraživanja.

Kao i uvijek, krivac je netko drugi, a ovaj je put to moderna tehnologija, koja nam omogućava da kao nikad prije dijelimo tuđe intimne tajne sa svijetom.

Studija provedena u sklopu istraživanja na Sveučilištu u Manchesteru pokazala je kako ženama prosječno treba 32 minute i 45 sekundi da iznevjere prijateljicu, dijeleći njenu tajnu s trećim osobama.

Treće osobe u najvećem su broju slučajeva muževi, majke ili najbolje prijateljice.

Podatak koji najviše šokira jest činjenica da čak 40% ispitanica smatra kako je dijeljenje tajne s nekim trećim sasvim prihvatljivo. S druge strane, tek četvrtina osjeća grižnju savjesti kad učini tako nešto.

Ukoliko ne želite da vaši ljubavni, poslovni ili obiteljski problemi postanu predmet razgovora ljudi koje možda uopće ne poznate, pažljivo birajte prijatelje kojima se povjeravate. Po mogućnosti, muške.

11.11.2011. 21:44:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh