« Horoskop
objavljeno prije 10 godina i 6 mjeseci
SJAJNO!

Znate li koji je vaš sretan dan?

Kad povežemo astrologiju i kalendar, pa usporedimo kojim danom tjedna vlada koja planeta, prema našem horoskopskom znaku možemo saznati koji nam je dan najsretniji

Koja planeta vlada kojim danom tjedna
Koja planeta vlada kojim danom tjedna (Arhiva)
Više o

Jupiter

,

Sunce

,

Mars

,

Venera

,

Mjesec

,

Saturn

,

srijeda

,

ponedjeljak

,

utorak

,

planete

,

subota

,

četvrtak

,

petak

,

nedjelja

,

Merkur

,

dani u tjednu

,

vladari znakova

Svaki dan u tjednu, kao i svaki horoskopski znak, ima planetu koja vrši najsnažniji utjecaj, pa na taj način možemo rasporediti svoje aktivnosti tijekom tjedna prema zodijaku.

Ponedjeljak je dan kojim vlada Mjesec, prvi radni dan tjedna kad obično oko sebe imamo dosta ljudi, pa je povoljan za sklapanje poznanstava i partnerstva, kao i za prijateljska i porodična okupljanja. Kako Mjesec upravlja našim osjećajima, dan je upravo stvoren za njih, a najbolje će se snalaziti Rakovi kojima je Mjesec vladar.

Utorak je dan kojim vlada Mars što nas obično ispunjava energijom i samopouzdanjem, što ovaj dan čini idealnim za rješavanje nagomilanih problema i prelaženje prepreka koje smo do sada smatrali nepremostivima. Naravno, agresivni Mars utječe na komunikaciju pa je bolje ne ulaziti u svađe. Dan kao stvoren za Ovnove kojima je Mars vladar, a nije loše ni Škorpionima kojima Mars vlada u suradnji s Plutonom. 

Srijeda je dan kojim mudro upravlja Merkur, pa ga treba iskoristiti za mentalni rad bilo koje vrste - od čitanja, pisanja, studiranja do učenja novih vještina. Komunikacija je naročito dobra srijedom, pa pokušajte što više sastanaka zakazati upravo za taj dan. Blizanci i Vage osjećat će se naročito ugodno na dan kojim upravlja njihov vladar Merkur.

Četvrtak kontrolira Jupiter, planeta sreće, optimizma i pozitivne energije, pa je upravo taj dan najbolji za suočavanje s velikim problemima. Sreća koju nosi Jupiter pomaže pri ostvarenju neizvjesnih ciljeva, stoga, četvrtak je vaš dan ako imate takvih poslova. Strijelci i Ribe uživat će četvrtkom.

Petak je dan kad najjači utjecaj ima Venera, šarmantna planeta koja će vam pomoći da uživate u zadnjem radnom danu i početku vikenda. Kako je Venera planeta ljubavi, svi romantični susreti trebali bi se odigravati upravo petkom, a najbolje će se snalaziti Bikovi i Vage.

Subota je dan kojim upravlja Saturn, planeta odgovornosti, discipline i organizacije koja će sve što nije savršeno pripremljeno razbucati. Subotom obratite pažnju na detalje i poslušajte svaki mudar savjet koji dobijete. Najbolji je Jarcu i Vodenjaku, kojem je Saturn suvladar uz Uran.

Nedjelja, zadnji dan tjedna donosi vladara Sunce, što je jasan znak da je to dan odmora, opuštanja i plemenitih aktivnosti. Dobro je biti darežljiv i ljubazan prema ljudima, jer vas Sunce upravo tjera prema tome. Dan kao stvoren za Lavove.

23.11.2013. 14:15:00
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    delija husejnovic
    28.08.2016. 13:45
    Koji moj sretan dan
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh