« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
AAAA!

Kako se ljute horoskopski znakovi

Svaki znak horoskopa ima nešto specifično u načinu na koji se ljuti, provjerite kako to rade znakovi u kojima su rođeni ljudi koji su vam zanimljivi

Ovnu se bolje maknuti s puta
Ovnu se bolje maknuti s puta (Dreamstime)
Više o

Ribe

,

Rak

,

Vaga

,

Bik

,

ljutnja

,

horoskop

,

Blizanci

,

Lav

,

Ovan

,

Djevica

,

Škorpion

,

Strijelac

,

Jarac

,

Vodenjak

,

znakovi horoskopa

Koliko vam treba da od normalne i mirne osobe postanete zvijer koja riče i mlati sve oko sebe u maniri Hulka? Zavisi od horoskopa, naravno, pa da vidimo kako to djeluje na znakove zodijaka.

Ovan nije osoba koju biste željeli razljutiti, jer je impulzivan i nagao i doslovno se pretvara u čudovište u trenutku. Dobra stvar je da se jednako tako brzo može i smiriti, tako da takvi izljevi strasti ne traju dugo i ne uzrokuju prevelike probleme. 

Bik je sujetan i tvrdoglav i bolje vam je da ne dirate u njegov integritet ili njegovu porodicu. Guta dugo, ima dugačak fitilj, ali jednom kad mu prekipi, stvarno ne želite biti blizu, štoviše, bilo bi dobro biti na drugom kraju zemaljske kugle jer takvu erupciju niste još ni vidjeli ni čuli.

Blizanci dobro paze s kim će se zakačiti jer znaju da njihov jezik udara opakije od biča. No, kako su po prirodi druželjubive osobe koje nisu zlopamtila, neće raditi probleme tamo gdje mogu imati neke koristi. Kad polude, ne drži ih dugo, a onda slijedi elokventno opravdanje i diplomatska isprika. I da, naravno, opet dalje po svom, kao i uvijek ...

Rak uvijek odlaže vrijeme kad će eksplodirati za pogodnu situaciju, trpeći do tada na svoj način. Ako mu je ugrožena sigurnost i položaj u društvu, prvo će smisliti osvetu pa tek zatim eksplodirati ako je potrebno. Zato, kad vam počne nabrajati sve grijehe, sjetit će se i lizaljke iz vrtića.

Lav je impulzivan i spontan, tako da kod njega provale bijesa nisu ništa novo niti čudno. Reagira odmah, snažno i izravno u glavu, a ako mu argumenti nisu dobri, popustit će brzo. Kako je uz to jako pravdoljubiv, harmonični odnosi su mu na prvom mjestu, ali s njim na čelu, naravno.

Djevica je suzdržana i pristojna, ali i osjetljiva i lako se uvrijedi, stoga često dugo kuha u sebi. Obično smisli neki svoj obrambeni mehanizam kojim će izbaciti frustracije kako ne bi morala napraviti scenu s urlanjem i psovkama. 

Vaga se ljuti na svaku sitnicu kao znak koji najviše voli pravdu, fitilj joj je kratak i brzo se naduri i plane, no nakon toga joj je krivo pa se počinje maziti i umiljavati ne bi li izgladila situaciju. U starijim godinama već je razvijena diplomatska crta pa na kraju sve ispadne po njenom, iako vi mislite da ste sami tako odlučili.

Škorpion je arogantan manipulator, tako da zapravo više voli pokazivati svoj temperament nego što je stvarno ljut. Intuitivno skače na svaku nepravdu, a svoje bližnje štiti do zadnje kapi krvi. Ipak, uvijek odlično kontrolira svoj bijes, tako da se zapravo trebate paziti umiljatog Škorpiona jer vas sigurno čeka ubod žalcem kad to najmanje očekujete. 

Strijelac je svjestan da odaje dojam površne osobe, no hedonizam ga tjera da kaže sve što misli, pitali ga vi to ili ne. Njegove procjene osoba su takve kakve jesu, ispravne ili ne, Strijelci ih se drže i ne reagiraju eksplozivno.

Jarac će uvijek biti spreman na ustupke, no jednako tako voli da sve bude po njegovom, pa vješto skriva svoje slabosti kako ih netko ne bi iskoristio protiv njega. Cijeni odanost i pravedan je, pa će osobu koja ga izda pozvati na red izravno u glavu, bez ikakvog okolišanja. 

Vodenjak vjeruje da uvijek sve zna najbolje i da je upravo on u pravu, što često izaziva probleme s okolinom. Voli polemizirati, jasno daje do znanja da se njime ne može manipulirati, no kad je povrijeđen je najopasniji, jer se pravi da nije ljut, ali postaje agresivan i osvetoljubiv.

Ribe se lako naljute i uvrijede, ali jednako lako opraštaju, pa je jedini problem činjenica da lako mijenjaju raspoloženja, pa niste uvijek sigurni na čemu ste. Kad joj se netko miješa u odluke, impulzivno želi istjerati svoju pravdu.

23.11.2013. 17:24:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh