« Žene
objavljeno prije 8 godina i 8 mjeseci
EHH ...

Znate li kad je vrijeme za prekid?

Žene ulažu mnogo toga u svaku vezu i uglavnom im nije lako odlučiti se za prekid, no kad se pojave ove stvari, ne treba oklijevati

Ma koliko vam se činilo lošim ... nekad nemate izbora
Ma koliko vam se činilo lošim ... nekad nemate izbora (Shutterstock)
Više o

žene

,

prekid veze

,

razlozi

Veza će biti kvalitetna kad se slažete na svim razinama, između ostalih i na emocionalnoj, a upravo to je glavni razlog većina prekida koje iniciraju žene - njima je emocionalna povezanost nužna i bez nje ne vide razloga za vezu.

No, kad je zapravo nestala emocionalna povezanost i vrijeme je za razlaz? Recimo, kad više nemate niti jedan zajednički interes. U vezi je različitost interesa dobra i poželjna, jer omogućava svakom partneru vrijeme za sebe, no kad nestanu sve zajedničke zabave i užitci, stvarno nema svrhe i dalje se mučiti.

Svađe su također jedan od začina koji u malim količinama oplemenjuje vezu i pročišćava odnose, no kad dođe do toga da zapravo ne prestaju i niti jedna strana nije spremna poslušati drugu i popustiti, zapitajte se što vas još uvijek veže.

Samopouzdanje partnera nužna je za ravnopravan odnos u vezi, no ako vas partner ne čini sretnom i zadovoljnom osobom već se stalno pitate jeste li dovoljno dobri za njega, i opet je vrijeme za razmišljanje o prekidu.

Na kraju, dosada - jedan od najglupljih osjećaja na svijetu, ako vam je dosadno, to znači da stvarno trošite dane na zemlji uzalud i život prolazi kraj vas ... pokrenite se, makar to značilo da dalje idete sami.

03.10.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh