« Život
objavljeno prije 9 mjeseci i 5 dana
MA DA?

Znanstvena fantastika donosi bolji seks?

Osobe koje su općenito izrazile pristranost znanstvenoj fantastici i fikcijskim filmovima i serijama nisu smatrale da svađe u vezi vode njezinom kraju

Nisu ovo bedastoće...
Nisu ovo bedastoće... (Arhiva)
Više o

znanstvena fantastika

,

fikcija

Znanstvena fanastika obično se gleda s podcjenjivanjem, no kad pročitate ovo... naime, pokazalo se da osobe koje vole gledati određenu vrstu fikcije imaju puno zreliji pogled na ljubav i seksualne odnose od osoba koje biraju romantične komedije ili drame.

U istraživanju su sudjelovale 404 odrasle heteroseksualne osobe, a pitanja koja su im se postavljala tražila su od njih da, primjerice, imenuju autore iz sedam filmskih žanrova, a potom su odgovarali na pitanja vezana za romantične veze i njihove stavove po tom pitanju.

Osobe koje su, između ostalog, odgovorile da su ljubitelji filmova poput ''Harryja Pottera'' ili ''Osvetnika'' otkrile su svoje vrlo realne stavove i poglede na ljubav i seks te se izjasnile što za njih znači vođenje ljubavi.

Također, osobe koje su općenito izrazile pristranost znanstvenoj fantastici i fikcijskim filmovima i serijama nisu smatrale da svađe u vezi vode njezinom kraju te su stajale uz činjenicu da nije u redu pokušati promijeniti partnerove osobine.

Stoga, nije li sjajna ideja pronaći ljubitelje takve fikcije za partnere? :)

15.11.2018. 19:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh