« Žene
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
OTVORITE OČI

Znakovi zaljubljenosti koje treba prepoznati

Zaljubljen muškarac neće vas ostaviti da čekate kraj telefona na poziv ili poruku, jer će i jedno i drugo stizati baš u pravo vrijeme

Znakovi zaljubljenosti zapravo su prilično očiti
Znakovi zaljubljenosti zapravo su prilično očiti (Arhiva)
Više o

zaljubljenost

,

muškarci

,

znakovi zaljubljenosti

Znakovi zaljubljenosti na muškarcima zapravo su prilično očiti, tako da žene trebaju samo malo više pažnje obratiti na dragoga kako bi bile sigurne da on dijeli njihove osjećaje. 

Zaljubljen muškarac uvijek će na kraju spoja pitati za sljedeći, s tim da će se razmaci drastično smanjivati, što jasno pokazuje da vas želi viđati svaki dan.

>> Kako muškarci znaju da su zaljubljeni >>

Za početak, zaljubljen muškarac neće vas ostaviti da čekate kraj telefona na poziv ili poruku, jer će i jedno i drugo stizati baš u pravo vrijeme, kad osjetite da vam nedostaje. To će, naravno, još povećati vašu zaljubljenost.

Prilično dobar znak je da uvijek može naći vremena za vas. Možda vam uzvrati poziv za desetak minuta ili pola sata zbog sastanka, ali iskrast će se negje sa strane samo da vam čuje glas. Još ako saznate da je propustio nogomet s dečkima ili nešto slično, možete biti prilično sigurni da je zaljubljen preko ušiju.

>> Ovo su znakovi da je stvarno zaljubljen >>

Najbolja potvrda zaljubljenosti činit će vam se nevažnom, no zapravo se radi o genijalnoj stvari - ljenčari s vama. Mazi se ujutro u krevetu, šeta, leži na kauču i gleda romantičnu komediju - da, zaljubljen je u vas, sto posto.

12.01.2016. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh