« Horoskop
objavljeno prije 7 godina i 3 mjeseca
A VI?

Znakovi horoskopa koji imaju najmanje sreće

Sreća bi mogla biti relativan pojam, ako slušamo neke ljude koji misle da je nemaju, no znamo da to nije tako - ali ipak postoje neki znakovi horoskopa koji jednostavno imaju manjak sreće

Sreća nije baš tako dostižna svima
Sreća nije baš tako dostižna svima (Shutterstock)
Više o

Ribe

,

Vaga

,

horoskop

,

Djevica

,

horoskopski znakovi

,

znakovi horoskopa

Horoskop govori obično dobre strane znakova, no vrijedi spomenuti i one koji nisu baš tako blistave, a radi se o - sreći. Neki znakovi jednostavno je nemaju toliko kao drugi, a evo o kojima se radi.

Djevica - sjajno savjetuju druge ljude i rješavaju njihove probleme, no kad su oni sami u pitanju, situacija je potpuno drugačija. Svi znamo kako izgledaju kad su im živci napeti - čiste i pospremaju do iznemoglosti, toliko da im stan izgleda tako da je ljudima neugodno imati umazane cipele. Jednako tako i sve ostalo u životu slažu i preslaguju,  a čim nešto nije u savršenom (njihovom) redu, nastupa panika.

Vaga - nepravda je nešto što Vage jednostavno ne mogu prihvatiti, a kako je oko njih uvijek ima u dovoljnim količinama, prilično se loše osjećaju svaki put kad je ugledaju. Njihov je najveći problem činjenica da im je jezik uvijek brži od pameti, što uzrokuje kajanje i ponovno razmatranje kako su to mogli drugačije napraviti. Sreća je, posljedično, njima prilično relativan pojam.

Ribe - one su sami sebi najveći neprijatelji jer im je kontakt s realnošću ponekad ne baš pretjerano snažan i žive u svom svijetu, tako da na sve negativne događaje u životu reagiraju prilično burno i emotivno, što im je glavni problem.

11.02.2017. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh