Metro-portal.hr

objavljeno 11.02.2017. 15:45:00
A VI?

Znakovi horoskopa koji imaju najmanje sreće

Sreća bi mogla biti relativan pojam, ako slušamo neke ljude koji misle da je nemaju, no znamo da to nije tako - ali ipak postoje neki znakovi horoskopa koji jednostavno imaju manjak sreće

Sreća nije baš tako dostižna svima
Sreća nije baš tako dostižna svima (Shutterstock)

Horoskop govori obično dobre strane znakova, no vrijedi spomenuti i one koji nisu baš tako blistave, a radi se o - sreći. Neki znakovi jednostavno je nemaju toliko kao drugi, a evo o kojima se radi.

Djevica - sjajno savjetuju druge ljude i rješavaju njihove probleme, no kad su oni sami u pitanju, situacija je potpuno drugačija. Svi znamo kako izgledaju kad su im živci napeti - čiste i pospremaju do iznemoglosti, toliko da im stan izgleda tako da je ljudima neugodno imati umazane cipele. Jednako tako i sve ostalo u životu slažu i preslaguju,  a čim nešto nije u savršenom (njihovom) redu, nastupa panika.

Vaga - nepravda je nešto što Vage jednostavno ne mogu prihvatiti, a kako je oko njih uvijek ima u dovoljnim količinama, prilično se loše osjećaju svaki put kad je ugledaju. Njihov je najveći problem činjenica da im je jezik uvijek brži od pameti, što uzrokuje kajanje i ponovno razmatranje kako su to mogli drugačije napraviti. Sreća je, posljedično, njima prilično relativan pojam.

Ribe - one su sami sebi najveći neprijatelji jer im je kontakt s realnošću ponekad ne baš pretjerano snažan i žive u svom svijetu, tako da na sve negativne događaje u životu reagiraju prilično burno i emotivno, što im je glavni problem.

11.02.2017. 15:45:00
http://metro-portal.hr/znakovi-horoskopa-koji-imaju-najmanje-srece/103040/