« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
EH, DA ...

Znakovi da stvarno zanimate muškarca

Početak veze može biti prilično traumatičan za osobe koje nisu sigurne u razloge iz kojih je novi partner ušao u vezu - radi li se samo o seksu ili je to stvarno prvilačnost

Što li on misli?
Što li on misli? (Arhiva)
Više o

muškarci

,

žene

,

zavođenje

,

privlačnost

Nova veza obično dolazi i s novim problemima - glavno pitanje koje zanima svaku ženu je radi li se samo o seksu ili je u pitanju stvarna privlačnost. No, postoji niz malih znakova po kojima možete zaključiti da ga stvarno zanimate, a prvi je da ste vi uvijek taj "plus jedan", tj. da vas vodi svugdje sa sobom.

Kad dođete na novo mjesto gdje se on osjeća kao kod kuće, a vi kao stranac, dobar znak je ako vas predstavlja svakoj osobi koju sretne, dok je upoznavanje roditelja i rodbine finalna potvrda da mu značite puno više nego puki seksualni partner.

>> Muškarci procijene ženinu privlačnost za manje od sekunde >>

Druga stvar je komunikacija, i to na svim razinama. Ako vas zove, a ne šalje samo poruke, znači da vam želi čuti glas (što je dobar znak), no uz to bi vas trebao i vrlo pozorno slušati, kako na telefon tako i kad razgovarate uživo.

Loš znak je ako i nakon par mjeseci veze on i dalje ima gomilu "prijateljica" s kojima se povremeno viđa, jer bi se trebao posvetiti vama.

>> Ženske osobine koje privlače muškarce >>

No, ako shvatite da stalno misli na vas po sitnicama tipa - gledao sam jučer onu seriju koju si mi preporučila, sjajna je ili nešto slično, možete biti sigurni da s vama ima vrlo ozbiljne planove.

28.01.2015. 15:45:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh