« Žene
objavljeno prije 8 godina i 6 mjeseci
PROVJERITE :)

Znakovi da ste pronašli pravog muškarca

Prinčeva na bijelom konju u zadnje vrijeme nema baš na bacanje, no i ovi koji idu pješke ili na biciklu mogu biti dobri ako rade neke posebne stvari

Ne mora biti baš ovako, ali može blizu ...
Ne mora biti baš ovako, ali može blizu ... (Arhiva)
Više o

muškarac

,

idealan muškarac

,

poseban muškarac

Savršen muškarac ne postoji, reći će velika većina žena (osim nepopravljivih romantičarki koje ga i dalje čekaju), kao ni princ na bijelom konju koji će vas odvesti u blistavu budućnost, no ipak se svaka žena nada da bi njezin sadašnji partner zapravo mogao biti taj.

Kako ga prepoznati? Nije tako teško, ako zaboravite na leptiriće u trbuhu i glavu u ružičastim oblacima zaljubljenosti i obratite pažnju na stvari koje vam radi.

Da, mora se ljubiti savršeno ... tu treba definitivno postaviti letvicu visoko i ne spuštati je ni pod razno.

Osim toga, mora vas usrećivati i činiti svaki dan dobrim, tako dobrim da vam smiješak ne silazi s lica. Naravno, takav muškarac ima i savršeno pamćenje pa mu ne može promaći niti jedan važan datum, cvijeće će uvijek biti baš ono koje treba, kao i slatkiš, kava, film, restoran, mjesto za odmor ...

Pravi će muškarac napraviti sve kako bi vas upoznao što bolje i razumio sve vaše male mušice, što će uspješno spriječiti mnoge nesporazume.

Za kraj, uspjet će napraviti dobru ravnotežu s vama - točno će znati kad vas treba nasmijati, a kad vam se maknuti s puta, no jednako tako i kad treba odlučno reagirati.

E, kad nađete takvog, ne puštajte ga ...

25.11.2015. 21:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh