« Žene
objavljeno prije 7 godina i 6 mjeseci
MA DA?

Znakovi da se muškarac boji žene

Neki muškarci jednostavno se ne mogu nositi sa snažnom, samostalnom ženom, pa je ona ta koja treba napraviti prvi korak

Kako reagirati na prestrašenog muškarca?
Kako reagirati na prestrašenog muškarca? (Arhiva)
Više o

strah

,

muškarci

,

snažne žene

Zavođenje muškaraca ponekad jednostavno ne uspijeva, jer unatoč svom koketiranju i smješkanju, od njega ne dolazi očekivani odgovor ... Zašto? Zato što je jedan od onih muškaraca koji se stvarno boje snažni, samosvjesnih žena.

U tom slučaju žena mora procijeniti isplati li se napraviti prvi odlučniji korak, a da bi bili sigurni da je riječ o strahu, a ne nezainteresiranosti, evo koji znakovi upućuju na to:

Čini se pretjerano nervozan - svi smo malo nervozni kada prilazimo nekome tko nas zanima. Kada se čovjek čini previše nervozan, on se osjeća zastrašen.

Čudno se ponaša - ponekad je teško zaključiti je li stvar u tome da se on samo trenutno ponaša čudno ili je zapravo čudak.  Muškarac koji je zastrašen možda govori preglasno, ima krut stav, izbacuje svoje grudi, vrpolji se više nego inače, općenito izgleda nespretno i neugodno mu je razgovarati s vama.Sve su to načini pomoću kojih se nosi s osjećajem inferiornosti kada prilazi ženi koja ga plaši.

Flerta s vama, ali nikada vas ne poziva van - to je klasičan, ali zbunjujući znak. Zašto se mučiti s koketiranjem s vama, ako se boji pozvati vas vani? Ne shvaćam to, kao ni vi. Vjerojatno kada vidi koliko ste sigurni u sebe, kada vidi da imate karijeru i da kod vas ne prolaze gluposti, osjeća se malo zastrašen.

Hvali se - ne sjećate se da ste pitali koliko zarađuje, ali odjednom, on vam to govori. Je li stvarno bilo potrebno da znate sve detalje njegovih ljubavnih avantura? Ne, ali znate sada i to, također. Dok se neki muškarci samo vole hvaliti, neki zbog zastrašenosti počinju nekontrolirano pričati gluposti. Nasmijte se i otiđite.

Lako se uvrijedi - bez obzira što mu rekli, on to shvaća kao uvredu. Zašto? On je zastrašen i misli kako ga neprestano osuđujete. Zauzima obrambeni stav i općenito djeluje poput magarca.Ako je njegov ego toliko krhak, bi li uopće željeli biti s takvim muškarcem u vezi?

Ljubomorno se ponaša - sarkastične primjedbe na sve što kažete je siguran znak da se osjeća zastrašeno. On zapravo samo pokušava umanjiti vašu superiornost. Ljubomoran je i samo želi biti poput vas.

Ne gleda vas u oči - hrabar muškarac još uvijek može pokušati razgovarati s vama. Problem je u tome što ne želi da znate kako se on boji. On izbjegava pravi kontakt očima.

Ne može razgovarati s vama - znate onaj mali glas u pozadini vašeg uma koji je stalno analizira svaki trenutak kada počnete koketirati s muškarcem? Muškarci ga, također, imaju.Ali kada se boje, tada je taj mali glas tako glasan da ne mogu održavati razgovor. Tada su ometeni i pokušavaju shvatiti kako reagirati ili što učiniti kako bi izgledali dovoljno dobro u vašim očima.

Odjednom smišlja izgovor da ode - jeste li mu upravo rekli kako ste unaprijeđeni na poslu? Ili ste možda pokušali započeti inteligentan razgovor? Zastrašen muškarac će vjerojatno iznenada smisliti izgovor za odlazak.

Pokušava vas zastrašiti - kako se usuđujete izgledati odlično, djelovati samopouzdano i uspješno? Vi očito namjerno zastrašujete muškarce. Barem je on u to uvjeren. Njegovo rješenje - pokušava vas zastrašiti.To je vjerojatno jedan od najsmješnijih znakova.

Ponaša se natjecateljski - počinjete odjednom osjećati kao da se razmjena pretvorila u eskalirajući teniski meč? Vi govorite o predivnom putovanju na kojem ste bili prošli vikend, a on odmah uzvraća kako je bio na još boljem putovanju.Samo znajte da vjerojatno laže.

Rijetko govori o sebi - u ovom slučaju muškarac ima bolji pristup i jednostavno ne govori o sebi puno. On je zastrašen i ne želi ostaviti loš dojam.Umjesto toga, on pokušava saznati više o vama i pokušava pronaći zajednički jezik.

Smiješi se, ali ne prilazi - dijeljenje osmijeha u prepunoj prostoriji obično je dobar znak da je muškarac zainteresiran. Koliko god da bi vam htio prići, koči ga vaše samopouzdanje. Način na koji se držite i način na koji komunicirate s onima oko vas. On jednostavno misli da ste daleko izvan njegove lige.

23.11.2016. 20:02:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh