« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 8 godina i 4 mjeseca
Terme Tuhelj

Zima na vašoj koži – doživi wellness

Terme Tuhelj i stručan wellness tim znaju se nositi s lošim utjecajem hladnog vremena, zato svojim gostima preporučuju posebne tretmane i programe

Dođite na wellness u Terme Tuhelj
Dođite na wellness u Terme Tuhelj (Terme Tuhelj)
Više o

Terme Tuhelj

,

wellness

Dolaskom hladnijih dana, naučite kako njegovati svoje tijelo i duh i osloboditi se nagomilanog stresa. Doživite wellness u Termama Tuhelj

Nakon praznika, odmora, ali i s dolaskom hladnijeg razdoblja, našoj je koži potrebna dodatna njega usmjerena na održavanje i obnovu oštećenog hidrolipidnog sloja. Koži je potrebna dodatna njega, zaštita i hidratacija. Najveće potrebe za intenzivnom njegom kože izražene su tijekom zime. Zimi je koža suha, najčešće raspucala na rukama, bez sjaja i svježine.

Zima je godišnje doba kada je našoj koži potrebna dodatna njega, zaštita i hidratacija. Tijekom zime, centralno grijanje, suh zrak, svakodnevna tuširanja sapunima i šamponima uz vodu obogaćenu klorom utječu vrlo nepovoljno na našu kožu i dovode do pojave peckanja, jakog svrbeža, zatezanja, manjeg ili jačeg ljuskanja na površini, uz razvoj crvenila i grubosti. Sve te vidljive promjene uz svrbež i iritaciju, nastaju nakon oštećenja zaštitnog hidrolipidnog sloja kože tijela i lica.

Terme Tuhelj i stručan wellness tim znaju se nositi s lošim utjecajem hladnog vremena, zato svojim gostima preporučuju posebne tretmane i programe.

Kroz zimski period preporučujemo vam tjedni posjet Svijetu sauna ili 2 x mjesečni posjet SPAeVITA centru. U mjesecu siječnju posebno preporučuju tretman za muškarce i žene s malachite koncentratom.  

Ekstrakt kamena malahita pomaže koži koja je osjetljiva i sklona crvenilu. Umiruje iritiranu kožu i vraća ju u ravnotežu. Isto tako, u svoj tjedni raspored stavite saunanje gdje će vam topli zrak sauna i mirisi aromatičnog ulja, uvelike pomoći prilikom jačanja imuniteta i borbi protiv prehlade.

U Svijetu sauna pripremili su i posebne dnevne sauna programe kao i poseban ladies day utorkom gdje je dan rezerviran samo za žensku populaciju. U mjesecu siječnju, preporučuju program medom i mlijekom za posebnu regeneraciju kože. Između saunanja, popite čaj u wellness baru ili vodu s dodatkom voća.

Ako svojem wellness danu, dodate još i plivanje u ljekovitoj termalnoj vodi, vaš organizam će vam biti zahvalan. Na Vodenom planetu Terma Tuhelj pripremili su i velik broj aktivnosti u vodi kao što su vježbe s fizioterapuetom, vježbe s rekvizitima, ai chi tehniku vježbanja, plesni vodeni aquaaerobic..., a ako vam ipak volite samostalno istraživanje bazena, prepustite se plivanju u 25 m plivačkom bazenu.

Pustite mašti na volju, osmislite sami svoj wellness dan i ponesite kući neku zdravu naviku.

12.01.2016. 11:58:13
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh