« Film
objavljeno prije 2 mjeseca i 3 dana
SJAJNO!

ZFF pokrenuo platformu croatian.film

Zamišljena kao prostor za razvoj i nadogradnju Kockica, natjecateljskog programa domaćeg kratkometražnog filma ZFF-a, platforma omogućuje svim zainteresiranim gledateljima kvalitetan i besplatan pregled

Odlična inicijativa
Odlična inicijativa (ZFF)
Više o

ZFF

,

croatian.film

Zagreb Film Festival je pokrenuo i predstavio jedinstvenu internetsku platformu za promociju domaćeg kratkometražnog filma - croatian.film (www.croatian.film).

Zamišljena kao prostor za razvoj i nadogradnju Kockica, natjecateljskog programa domaćeg kratkometražnog filma ZFF-a, platforma omogućuje svim zainteresiranim gledateljima kvalitetan i besplatan pregled i uvid u bogatu domaću produkciju kratkog metra bilo gdje i u bilo kojem trenutku.

Novi projekt predstavili su direktor ZFF-a, Boris T. Matić te izvršni direktor, Hrvoje Laurenta.

Platforma croatian.film omogućuje svim gledateljima kvalitetan pregled i uvid u domaću kratkometražnu produkciju, raznih rodova (igrani, animirani, dokumentarni, eksperimentalni te hibridni) i žanrova, i to potpuno besplatno. Posebnost platforme ogleda se i u činjenici da je razvijana tako da bude dostupna i prilagođena za jednako kvalitetno korištenje neovisno o uređaju koji se koristi za gledanje (mobitel, tablet, računalo ili televizor).

U bazi platforme croatian.film trenutno se nalazi 118 vrijednih, zanimljivih i nagrađivanih kratkometražnih naslova, a među dostupnim filmovima su djela nagrađivanih domaćih autora prikazana na domaćim i međunarodnim festivalima gdje su osvojila brojne nagrade i priznanja. Među njima su filmovi Judite Gamulin, Mladena Stanića, Sonje Tarokić, Jasne Nanut, Miroslava Sikavice, Đure Gavrana, Zvonimira Jurića, Antonete A. Kusijanović, Igora Bezinovića, Hane Jušić, Jurja Primorca, i brojnih drugih domaćih autor/ica.

Svi naši filmaši pozvani su da prijave svoje kratke filmove putem online prijavnice kako bi ih, ukoliko budu ispunjavali sve unaprijed zadane kriterije, u najkraćem mogućem roku mogli uvrstiti u bazu, na obostrano zadovoljstvo autor/ica i zainteresirane publike.

Sve dodatne informacije pronađite na stranici: croatian.film

06.02.2020. 12:29:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh