« Žene
objavljeno prije 9 godina i 4 mjeseca
RAZLIKE

Žene za vezu vs. žene za zabavu

Žene za zabavu u većini slučajeva sebe ne doživljavaju na taj način, pa se nerijetko nalaze u depresiji jer im nije jasno zašto ne mogu ostvariti pravu vezu

Što razlikuje ove dvije vrste žena?
Što razlikuje ove dvije vrste žena? (Arhiva)
Više o

žene

,

strast

,

muškarci

,

zavođenje

,

žene za vezu

,

žene za zabavu

Žene su muškarcima na pameti od buđenja pa do spavanja, a kad ima mokrih snova, cijeli dan. No, znate li da muškarci zapravo dijele žene u dvije kategorije - žene za vezu i žene za zabavu?

Dakle, kakve su žene za vezu? One svoju strast otkrivaju govorom tijela i zavode profinjeno, otkrivajući samo jedan od atributa, možda noseći nešto prozirno. Seksualnost joj je dio osobnosti i djeluje potpuno prirodno.

>> Žene u sretnim vezama traže mane zgodnim frajerima >>

Kod zavođenja održava njegov interes (ukoliko je i sama zainteresirana) komplimentima, tako da on zna da i dalje ima šanse, ali se mora još malo potruditi.

Zanimljivim detaljima diže atmosferu, pa će tako prozirnu čipkastu spavačicu ostaviti obješenu u kupaonici kako bi je on mogao vidjeti, a kad se ljubi pred vratima, čini to strastveno, ali se može suzdržati i ispratiti ga kući.

>> Sretnije u vezama su sebičnije žene >>

Svakim svojim potezom diže atmosferu i rasplamsava iskru buduće veze.

S druge strane, žene koje muškarci vide kao žene za zabavu već na prvom spoju ili telefonskom razgovoru puno govori o seksu, a na spoj će doći naglašeno erotizirana, u vrlo kratkoj odjeći koja otkriva leđa, noge ili grudi. 

>> Muškarci baš i ne vole lake žene >>

Muškarcu će sipati komplimente u svakoj prilici, a čipkasta spavaćica će najkasnije na trećem spoju biti na njoj, a drugi će sastanak završiti kod nje i unatoč obećanju da će se samo maziti, sve završava u krevetu.

No, već nakon tog trećeg spoja iskra se ugasila, jer je on dobio sve što je htio.

03.02.2015. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh