« Život
objavljeno prije 10 godina
NIJE MIT

Žene više vole muškarce s normalnim automobilima

Iako su lude jurilice "auti za odlikaše" koji služe za privlačenje pažnje, kako žena tako i ostalih muškaraca, žene ipak preferiraju one s normalnim voznim parkom

Ženama su draži vlasnici normalnih automobila
Ženama su draži vlasnici normalnih automobila (Shutterstock)
Više o

automobili

,

žene

,

muškarci

,

jurilice

Muškarci gotovo u pravilu obožavaju svoje automobile, nekad se o njima brinu bolje nego o obitelji, a uvriježen je mit da je dobra pila najbolji način za privlačenje pažnje žena. Iako to nije potpuna neistina, ipak se radi o mitu koji će razočarati muškarce.

Naime, da, ima žena koje će pasti na dobar automobil, no ni izbliza toliko puno kao što muškarci misle, štoviše, radi se o prilično malom broju žena. 

Istraživanje provedeno na jednom od velikih portala za upoznavanje pokazalo je da velikih 56 posto žena vjeruje da su muškarci koji voze bijesne automobile arogantni i vole se pokazivati, dok još 17 posto smatra takve muškarce nesigurnima.

Gotovo pola žena slaže se s tvrdnjom da prema automobilu možete procijeniti muškarca i kako on zapravo ima debeo novčanik, a 11 posto vjeruje da se prema automobilu može zaključiti kako će se muškarac ponašati prema svojoj djeci. Velikih 37 posto tvrdi da su skupi automobili samo kompenzacija za nešto što muškarcima nedostaje.

No, tek je petina žena priznala da im se muškarac učinio makar malo atraktivnijim kad su vidjele kakav automobil vozi

Stoga ne čudi zaključak istraživanja - žene više vole muškarce koji voze obične, svakodnevne automobile. Vlasnicima pila ostaje utjeha da ipak ima onih dvadesetak posto komada koji će pasti na njihovo ubrzanje ...

28.04.2014. 09:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh