« Seks
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
OPA!?

Žene više uživaju u vezama bez obaveza

Najmanje trećina mladih ima prijatelja/icu s povlasticama s kojima se seksa bez obaveza, seksa i veselja radi :)

Žene više vole seks bez obaveza
Žene više vole seks bez obaveza (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

muškarci

,

prvi seks

,

najbolji seks

,

prijatelji s povlasticama

,

seks bez obaveza

Podatak o trećini mladih koji se seksaju s frendovima zbog samog seksa, a ne nečeg konkretnijeg možda bi mogao i zabrinuti starije generacije kad ne bi više od polovine tih istih mladih reklo da žele nešto više od samog seksa.

Brak i djeca su mladima nešto potpuno nepojmljvo što smatraju potrebnim tamo negdje u četrdesetim godinama, pa im je sada najnapetije povremeno viđanje s osobama koje im služe isključivo za seksualna druženja.

Istraživanje je proveo OnePlusOne i YouthNET forum, a zaključak je da mladi teško izdržavaju potragu za pravim partnerom i istinskom ljubavlju što im radi emocionalne probleme, koje onda rješavaju seksom bez obaveza.

Zanimljiv je i podatak da su muškarci uporniji u traženju prave ljubavi od žena, koje su ispale promiskuitetnije i one kojima se više sviđa seks bez obaveza na povremenim susretima. Razlika i nije tako velika, 48 posto žena prema 46 posto muškaraca koji se upuštaju u seks bez obaveza, ali ipak razbija mit o bezosjećajnim muškarcima kojima je samo seks na pameti.

17.09.2013. 20:03:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh