« Žene
objavljeno prije 7 mjeseci i 29 dana
STVARNO?

Žene više opraštaju od muškaraca

Nedavna istraživanja pokazala su da žene mnogo češće prelaze preko nevjere svog supruga, nego što su to u stanju napraviti muškarci

Ženama to ide lakše... a ne bi trebalo
Ženama to ide lakše... a ne bi trebalo (Arhiva)
Više o

žene

,

opraštanje

,

nevjera

Muškarci mnogo rjeđe prelaze preko nevjere svoje partnerice nego što je to situacija sa ženama, pokazalo je zanimljivo istraživanje provedeno u Velikoj Britaniji.

Kako donosi Independent, čak 27 posto muškaraca upustilo bi se u ljubavnu avanturu s prijateljicom ili kolegicom s posla, dok je kod žena brojka gotovo dvostruko manja - njih 15 posto upustilo bi se u avanturu s kolegom s posla, dok ih nešto više, 17 posto mašta o odnosu sa šefom.

Kao razlog, i muškarci i žene navode nezadovoljstvo u vezi, kao i manjak fizičke privlačnosti. Ono što je posebno iznenađujuće je podatak da i muškarci i žene varaju da bi njihova veza bila bolja, a ne obrnuto.

S obzirom na to da muškarci ipak varaju češće, bilo bi logično da sama prevara u braku za njih predstavlja manji problem. No, stvar je upravo suprotno. Nedavna istraživanja pokazala su da žene mnogo češće prelaze preko nevjere svog supruga, nego što su to u stanju napraviti muškarci.

Kao razlog češćeg opraštanja prevare, žene su navele djecu i strah da rastavom ne budu dodatno povrijeđene.

22.12.2018. 20:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh