« Seks
objavljeno prije 8 godina i 10 mjeseci
MA DA?!

Žene su poduzetnije u seksu

Muškarci i seks su, otprilike, kao pas i lajanje - onaj koji je bučan, ne grize, a žene su poznate po tome da šute o svojim osvajanjima ....

Eksperimenti nisu strani ženama
Eksperimenti nisu strani ženama (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

Žene su sklonije eksperimentima u seksu, a uz to i češće vole koristiti prljave riječi u seksi igricama nego muškarci. Štoviše, puno su otvorenije i dijele svoje fantazije s partnerom češće nego što je to obrnuto.

Istraživanje koje će rastužiti muškarce uključilo je otprilike jednak broj ispitanika oba spola izjavio je da voli seks s upaljenim svjetlima i u seksi rublju, dok su žene puno češće odgovarale da su spremne eksperimentirati nego muškarci.

Rezultati istraživanja uspoređeni su s rezultatima prethodnih istraživanja koja su pokazala da je seksualni avanturizam posljedica seksualnog zadovoljstva oba partnera.

Seksualna otvorenost izravno je utjecala i na duljinu veze, pokazalo je jedno od prijašnjih istraživanja, pa ne čudi da su došli i do podatka da se žene više dosađuju u vezama iako su seksualno zadovoljenije, ali očito partneri ne dijele entuzijazam za eksperimente.

Tek toliko da znate - što su muškarci stariji, to češće glume orgazam, dok žene s godinama doživljavaju sve više sve boljih orgazama.

20.07.2015. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh