« Seks
objavljeno prije 3 godine
WOW!

Žene, godišnji i seks - priča za sebe

Vrijeme i okolina utječu na to da se velik broj žena na odmoru potpuno promijeni i počne se ponašati puno slobodnije

Žene, more, plaža... seks!
Žene, more, plaža... seks! (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

godišnji odmor

Seks na godišnjem nešto je o čemu muškarci uglavnom sanjaju, naravno, u slučaju da su slobodni jer ne želimo promicati bračnu nevjeru... iako ima i onih koji o tome maštaju puno više od ostalih.

Za sve takve, imamo sjajnu vijest - žene se na odmoru seksaju puno slobodnije nego inače, jednostavnije rečeno, ponašaju se poput muškaraca - opušteno i raspušteno, spremne na neobavezan seks puno više nego inače, tvrde istraživači sa Sveučilišta Illinois.

>> Žene na godišnjem ne koriste zaštitu >>

Vjerovali ili ne, to je stvarno istina, pa tako filmovi koji su opjevali takvo ponašanje očito nisu samo mašta usamljenih scenarista, već životna istina koju muškarci koji je znaju koriste do maksimuma.

Štoviše, same su ispitanice priznale tijekom istraživanja da se u tim trenucima vole ponašati kao muškarci, otvorenije prema seksu s neznancima.

U čemu je tajna? Jednostavno, vrijeme i okolina utječu na to da se velik broj žena na odmoru potpuno promijeni i počne se ponašati puno slobodnije, voljnije su eksperimentirati i isprobavati nove stvari koje im inače ne padaju na pamet, u što se ubraja i prilična količina neobaveznog seksa. 

Jednom riječju, postanu san svih muškaraca... stoga, kad planirate godišnji, imajte i to na umu, možda se i vama posreći.

02.07.2017. 21:32:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh