« Žene
objavljeno prije 6 godina i 5 mjeseci
KIDANJE ŽIVACA

Žene, evo što muškarci mrze kod vas

Kad vaša kosa začepi odvod kade nakon što ste se istuširale, znajte da to vašem dragom neće biti nimalo milo

Kad kosa začepi odvod kade, muškarci dobiju sijede
Kad kosa začepi odvod kade, muškarci dobiju sijede (Deviantart)
Više o

žene muškarci

,

veze

,

ponašanje

Priznajte da vam kosa često začepi odvod u kadi i da nerijetko prigovarate kako vas dragi ne sluša. Muškarci to jednostavno mrze, ali svijet bi bio puno jednostavniji kad bi samo ovakve stvari bile problem. Pisac Giles Coren, kako navodi Daily Mail, naglašava deset ženskih navika koje muškarcima iznimno idu na živce.

Desert - nikad ga ne naručite, a onda uzmete komad njegovog. Kažete da ste pune, da nema teorije da pojedete još i kolač nakon što ste se dobro najele salate. A kad njemu za stol stigne cheesecake ili puding ili čokoladna kocka nije vam problem uzeti nekoliko zalogaja. Muškarci ovo nikako ne vole.

Kupaonica. Iako muškarci nisu gadljivi, vaše vlasi koje začepe odvod u kadi nakon tuširanja nešto su od čega im se izvrće želudac.

Tuđe knjige. Žene često na putovanje nose samo časopise koje prelistaju za nekoliko minuta. Onda, ne znajući što će od dosade, bace oko na triler koji im dragi čita. Muškarcima ide na živce to što žene prave galamu oko pakiranja, naročito jer im nikad nije dosta odjeće, a onda propuste spakirati neke elementarne stvari za razonodu tijekom putovanja zbog čega uzimaju njihove knjige i sl. Bez obzira što ste u vezi, neke stvari se ne dijele tek tako.

>> Dečki, evo što žene mrze kod vas

Odbijanje izražavanja stava kad se to traži od vas. Ovo je sasvim različito od toga kad uopće nemate stav o nečemu. Izrazite se jasno. Nerijetke su situacije u kojima će vas muškarac pitati, na primjer, u koji restoran da vas odvede - talijanski, grčki, kineski - a vi ćete reći da vam je svejedno. Onda, kad vas odvede u, recimo, kineski, prigovorit ćete mu da je zaboravio kako vi uopće ne volite kinesku kuhinju.

Izjava da je ženama najvažnije da muškarac ima smisao za humor. Coren se s tim ne slaže. Ono što žene privlači su sljedeće stavke - visina, privlačan izgled i debela lisnica. I to je sve.

Odustajanje usred igre. Nije važno igrate li šah ili tenis ili Čovječe, ne ljuti se, odigrajte igru do kraja. Muškarce jako živcira kad žena odustane od igre jer je počela gubiti ili zaostajati.

Nezadovoljstvo hotelskom sobom. Putovanje je bilo dugo i iscrpljujuće i sve što vaš dragi želi je tuširanje i vaš zagrljaj. Nikako ne želi slušati o tome kako vam se soba u hotelu u kojem ste odsjeli ne sviđa, kako nema pogled, kako nije dovoljno prostrana i osvijetljena.

Kad mislite da životinje imaju osjećaje. Vidjeli ste preslatko štene na ulici i izjavili kako ima tako tužan pogled i da izgleda jako usamljeno. Ali to je pas. On nema osjećaje (kaže Coren). Sve što osjeća je glad i potreba da se olakša na travnjaku u dvorištu. Pas se ne osjeća ni usamljeno, ni bezvrijedno ni odbačeno ni neželjeno (kaže Coren).

Pogrešna radio postaja. Ako ste posljednje vozile automobil, pobrinite se da vaša omiljena rado postaja s pop pjesmama nije postavljena za sviranje kad on bude vozio. Posebno obratite pozornost na to koliko pojačan radio ostavljate.

Vječna tema o jednakosti. Nemojte kukumakati kao bi tenisačice pobjednice Wimbledona trebale dobiti jednak novac od nagrada kao i tenisači, a onda kad počne turnir vi pratite samo tenisače jer su bolji i zanimljiviji i seksi.

31.03.2013. 19:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh