« Seks
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
OPA?

Ženama seks i alkohol idu zajedno?

Četiri od deset ispitanih žena uvijek je bilo pripito kada je spavalo s partnerom prvi put, no čak 48,5 posto priznalo je da preferira seks pod utjecajem alkohola

Definitivno nije pametno ...
Definitivno nije pametno ... (Arhiva)
Više o

žene

,

seks

,

alkohol

Seks žene često povezuju s alkoholom ... doduše, istraživanje je napravljeno u Velikoj Britaniji, pa ne čudi da je prosječna ispitanica spavala s osam muškaraca, dok je s najmanje pet njih bila pijana. Ponekad se čak nisu mogle ni sjetiti imena muškaraca s kojima su spavale.

Skoro polovica ispitanica tvrdilo je da preferira seks pod utjecajem alkohola jer im pomaže da se riješe napetosti i budu opuštenije. 

Tri četvrtine ispitanih tvrdilo je kako im se lakše opustiti i otvoriti prema partneru nakon par popijenih pića. Četiri od deset ispitanih žena uvijek je bilo pripito kada je spavalo s partnerom prvi put, no čak 48,5 posto priznalo je da preferira seks pod utjecajem alkohola.

Istraživanje je također pokazalo da 75 posto žena voli popiti prije nego se zapute u krevet sa svojim mužem ili dečkom, a zapravo zabrinjavajućih 6 posto nikad nije bilo trijezno tijekom seksa.

Više od polovice ispitanih tvrdilo je kako je piće s partnerom koji ih zanima dio procesa upoznavanja i zavođenja što je rezultiralo time da su bile pod utjecajem alkohola kada bi došlo do seksa. Također je otkriveno da 14 posto žena ne može uopće spavati sa svojim partnerom ako nisu prije toga popile par čaša vina.

Sve u svemu ... nadamo se da u Hrvata nije tako ...

17.09.2016. 23:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh