« Žene
objavljeno prije 11 godina i 6 mjeseci
MOJA ŠTIKLA

Ženama draže prve cipele od prvog poljupca

Mnogi muškarci su u to sumnjali, a sada se i potvrdilo - cipele su ženama draže od njihovih poljubaca

Prvi poljubac? Ovaaaj ... imala sam one cipele, ali tko je to bio?
Prvi poljubac? Ovaaaj ... imala sam one cipele, ali tko je to bio? (Deviant Art)
Više o

žene

,

veze

,

cipele

,

sjećanje

,

lijepa sjećanja

U stvari, mnoge će se radije sjetiti svojih prvih štikli nego momaka koje su odbile, pokazuje istraživanje. Oko 92 posto žena sjeća se prvih cipela koje su kupile vlastitim novcem. No kada se treba prisjetiti osobe koju su prvu poljubili, samo 63 posto uspijeva.

Dok 96 posto žali što je moralo baciti neki par svojih cipela, samo 15 posto osjeća sažaljenje prema odbijenim dečkima.

Stručnjaci kažu da razlozi zbog kojih su žene vezane za cipele leže u njihovim kupovnim navikama. Mnoge kupuju novi par cipela za specijalne prilike, poput vjenčanja, rođendana ili zabave.  

I što često smeta njihove partnere, vežu se za svoje stare cipele, zbog čega stvore veliku kolekciju čak i ako neke od njih više ne mogu nositi.

Istraživači s internet stranice tszuji.co.uk koja prodaje skladišta za cipele, ispitali su više od 1000 žena da usporede sjećanja na svoje cipele i  bivše veze.

Direktor Glendon Lloyd objašnjava: ˝Rezultati su pokazali da su žene čak i više vezane za obuću nego što se prije pretpostavljalo. Uvijek se smatralo kako žene čuvaju ljubavna pisma u kutijama od cipela, no u mnogim slučajevima, same cipele su im još i draže. Žene tretiraju cipele kao najbolje prijateljice i sjećanje na njih traje im duže nego na neke bivše partnere.˝

04.11.2012. 17:13:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh