« Glazba
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
NAJAVE

Zemlja gruva u Tvornici kulture 29. rujna

Specifičnost glazbe Zemlje gruva, pored jake puhačke sekcije, najviše određuje front Zemlje gruva: Zoe Kidah, Konstrakta i MC Milovan, tri vokalna solista različitog izraza

Zemlja gruva sprema sjajan koncert
Zemlja gruva sprema sjajan koncert (Arhiva)
Više o

Tvornica kulture

,

ulaznice

,

koncert

,

Zemlja gruva

Beogradski bend Zemlja gruva prepoznatljiv po specifičnom imidžu i samostalnom djelovanju na sceni koji u okviru vlastitog studija i etikete "Gruvlend" stvara autorsku glazbu stiže u zagrebačku Tvornicu kulture u petak, 29. rujna.

Specifičnost glazbe Zemlje gruva, pored jake puhačke sekcije, najviše određuje front Zemlje gruva: Zoe Kidah, Konstrakta i MC Milovan, tri vokalna solista različitog izraza. Glazbeni žanr je fuzija pravaca među kojima dominira crni ritam (afro, neo/soul, reggae, jazz, swing, glazba 60') u autentičnom glazbenom konceptu.

Prvi album Zemlje gruva - "WTF is Gruvlend!" je u samo godinu dana doživio zapažen uspjeh, jako pozitivne kritike i omogućio im je da sviraju na svim relevantnim festivalima u regiji od Vardara do Triglava. Nastupali su kao predgrupa velikih svjetskih zvijezda poput Amy Winehouse, Cee Lo Green i Nouvelle Vague. Prepoznatljivost u regiji učvrstili su i projektom "Dino u Zemlji gruva", koji je zamišljen kao omaž velikom autoru sa ovih prostora Dini Dvorniku. U lipnju 2016. bend je objavio drugi album "Šta stvarno želiš!". Uz album su za sada objavljeni i spotovi za pjesme "Django" i "Vucibatina".

Zemlja gruva - Django

"Plesanje do znoja!" parola je koja predstavlja pionire nove srpske pop scene, ljude nevjerojatno zarazne pozitivne energije koji vam svojim likom i djelom žele dobrodošlicu u Zemlju Gruva.

Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 45 kuna, dok će na dan koncerta cijena biti 60 kuna.

Službena prodajna mjesta:

  • Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

  • Dirty Old Shop, Tratinska 18

  • Rockmark, Berislavićeva 13

  • www.entrio.hr

Organizator koncerta je Tvornica kulture

Piše: Đurđica Sarjanović
08.09.2017. 14:01:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh