« Seks
objavljeno prije 4 godine i 4 mjeseca
UPS!

Želite povećati svog malog prijatelja? Razmislite...

U nekirurškim zahvatima uz uporabu produživača, u nekim je slučajevima zabilježeno povećanje penisa, ali manje od dva centimetra

A da ga malo povećaš?
A da ga malo povećaš? (Arhiva)
Više o

povećanje penisa

,

mali penis

Operativni zahvati povećanja penisa ne uspijevaju i mogu biti vrlo riskantni, pokazala je najnovija studija u petak, objavljena u časopisu Sexual Medicine Reviews.

Studija obuhvaća i meta analizu ukupno 1192 muškarca u 17 različitih studija. Riječ je o muškarcima koji su se podvrgnuli 21 kirurškom i nekirurškom zahvatu povećanja veličine penisa.

Prema studiji, operativni zahvati nisu bili uspješni i često su izazivali komplikacije.

U nekirurškim zahvatima uz uporabu produživača, u nekim je slučajevima zabilježeno povećanje penisa, ali manje od dva centimetra.

U zahvatima s injekcijama gdje se "povećava obujam, zabilježene su velike stope komplikacija".

Zahvati vakuumskom pumpom "nisu urodili povećanjem", stoji u studiji. U kirurškim zahvatima koji uključuju presijecanje suspenzornog ligamenta, presađivanje tkiva neki su muškarci "zabilježili znatno povećanje veličine".

No, nijednu od tih tehnika druge strane nisu potvrdile kao uspješne, a osim toga komplikacije su bile česte, navodi se u studiji. "Dokazi o povećanju malih tenisa kod normalnih muškaraca rijetki su i loše kvalitete", zaključuje se u studiji.  

"Kirurški zahvati i injekcije trebali bi biti posljednja mogućnost" u povećavanju veličine penisa, stoji u studiji. 

18.12.2019. 21:43:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh