« Spektakli
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
ZARADI ULAZNICE

Želiš na Top Gear Live? Vidimo se 24. i 25.05. na utrci ‘Brzi i žestoki’

Osim raznoraznih sadržaja koje su organizatori pripremili tu je i nagradno izvlačenje u kojem će četiri posjetitelja osvojiti ulaznice za nadolazeći Top Gear Live

Četiri sretnika osvojit će ulaznice za Top Gear Live
Četiri sretnika osvojit će ulaznice za Top Gear Live (Outbox)
Više o

ulaznice

,

Brzi i žestoki

,

Top Gear Live

Strastveni ljubitelji adrenalina i dobrih automobila- 24. i 25. svibnja očekujemo vas na utrci ubrzanja Brzi i žestoki u Velikoj Gorici gdje će četiri sretnika osvojiti ulaznice za Top Gear Live!

Ova četvrta po redu utrka ubrzanja održat će se na ZTC-u Velika Gorica, a osim standardne utrke ubrzanja na četvrt milje, DB Trunk-a i Style-a, ove godine gledat ćemo i utrku motora na četvrt milje. Posjetitelji će moći uživati i u 'International Battle Time' - međunarodnom natjecanju u b-boyingu za pojedince i grupe, te koncertima Lane Jurčević i grupe Connect.

Osim raznoraznih sadržaja koje su organizatori pripremili tu je i nagradno izvlačenje u kojem će četiri posjetitelja osvojiti ulaznice za nadolazeći Top Gear Live koji će se održati 03. srpnja u Areni Zagreb! Dvije ulaznice bit će podijeljene u subotu, a dvije u nedjelju.

Ulaznice za najpoznatiji automotobilistički show na svijetu mogu pronaći se na svim prodajnim mjestima Eventima te Petrol postajama, a online kupovinu mogu ostvariti preko www.eventim.hr-

Cijene se kreću od 240 na dalje, ovisno o odabranom mjestu u Areni. 

22.05.2014. 11:55:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh