« Hrvatska
objavljeno prije 13 godina i 6 mjeseci
POTVRĐENO

Zdenko Belošević je počinio samoubojstvo

Tijelo Zdenka Beloševića pronađeno je u utorak za upravljačem službenog automobila "Novog lista"

Fotografija vijesti
Više o

Zdenko Belošević

Obdukcijom tijela direktora održavanja ''Novog lista" Zdenka Beloševića, koji je jučer pronađen mrtav u službenom automobilu u riječkom predgrađu Pehlin, primorsko-goranska Policijska uprava potvrdila je da je riječ o samoubojstvu.

Glasnogovornica PU-a Ankica Kolić na telefonski je upit o rezultatima obdukcije tijela preminuloga bivšeg predsjednika uprave ''Diokija" i direktora održavanja ''Novog lista", provedenog na riječkom Zavodu za sudsku medicinu izjavila kako je obdukcija potvrdila da je smrt nastupila nasilnim putem te da ju je uzrokovala prostrijelna rana glave vatrenim oružjem. Policija taj događaj vodi kao samoubojstvo, dodala je. Glasnogovornica Kolić potvrdila je i da je kriminalističko istraživanje svih okolnosti događaja još u tijeku.

Tijelo Zdenka Beloševića pronašao je slučajni prolaznik jučer u 10,30 sati za upravljačem službenog vozila "Novog lista" marke ''VW Jetta", parkirana pred Domom zdravlja na Pehlinu u Ulici Turkovo.

Belošević je poslovnu karijeru počeo u riječkoj tvrtki ''Torpedo", a nakon toga je prešao u ''Dioki" i obavljao tehničke i komercijalne poslove. U srpnju 2000. postao je član uprave, a u svibnju 2004. i predsjednik. Šest godina poslije na vlastit je zahtjev razriješen s te dužnosti. Do smrti je bio zaposlen u ''Novom listu" na dužnosti direktora održavanja. (hina/metro-portal)

17.11.2010. 17:53:27
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh