« Život
objavljeno prije 12 godina i 6 mjeseci
A NIJE DRAŽEN

Zbunjeni zečić umislio da je pile

"Kada sam prvi put ušao u kokošinjac, vidio sam Otta da sjedi na jajima. Kasnije sam kroz prozorčić gledao kako skače na prečku", rekao je njegov zbunjeni gazda

Fotografija vijesti
Više o

biljni i životinjski svijet

,

smiješne vijesti

,

zečevi

,

bizarne vijesti

Osmomjesečni Otto uživa u sjedenju na jajima, lijenom odmaranju u kokošinjcu te kljucanju kukuruzne smjese s ostalom peradi. Ništa neobično za jednog pilića, reći ćete. Točno, no Otto je kunić, piše Hina.

Zbunjeni zečić stigao je u kuću Villea Kuusinena kao poklon. Ville ga je dobio kada je od jednog farmera kupio devet kokoši i pijevca.

Obitelj Kuusinen živi na malom otoku Velkuu, 210 kilometara sjeverozapadno od Helsinkija.

"Kada sam prvi put ušao u kokošinjac, vidio sam Otta da sjedi na jajima. Kasnije sam kroz prozorčić gledao kako skače na prečku. Ispočetka je često padao, ali sada je već toliko vješt da se bez problema može zadržati gore", rekao je Kuusinen.

Otto ne sjedi vlasniku u krilu i ne gricka mrkvu kao većina kunića kućnih ljubimaca. Cijeli život živi s kokošima, jede isto što i one i s njima trči po dvorištu. "Za kokoši, on je jedna od njih. Često sjedi na prečki između njih i ugura im se pod krila", objasnio je vlasnik.

02.12.2011. 11:58:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh