« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 4 mjeseca
OPREZNO

Zbog odrona zatvorene neke dionice jadranske magistrale

Duž Jadranske (D 8) i Ličke (D 1) magistrale te na cestama u gorju mogući su odroni...

(CROPIX/Ilustracija)
Više o

Jadranska magistrala

,

odroni

Na Jadranskoj magistrali (D 8) u mjestu Krilo Jesenice, između Splita i Omiša, zbog odrona vozi se naizmjence jednim kolničkim trakom, izvijestio je večeras u 19,30 sati Hrvatski auto-klub.

Zbog odrona, za sav promet zatvorena je dionica državne ceste D 3 Čavle-Svilno-Orehovica kod skretanja za Pašac. Obilazak je: Rijeka-Kumičićeva-Kvaternikova-Vežica-čvor Draga-čvor Orehovica-čvor Čavle te čvor Čavle-čvor Orehovica-Banska vrata-Rijeka.

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama promet je zabranjen, dok ostala vozila moraju imati zimsku opremu, na lokalnim cestama na području Gornjeg Jelenja, Delnica i Čabra, te u Lici na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak.

Večeras od 20 sati do 6 sati sutra ujutro, zbog radova u tunelu Rožman Brdo, na dionici autocesti A 6, Rijeka-Zagreb, između Bosiljeva i Vrbovskog, promet će ići usporeno preticajnim prometnim trakama u oba smjera.

Večeras 15. na 16. ožujka i sutra 16. na 17. ožujka, zbog redovnog održavanja tunela Učka, od 22 h do 6 sati ujutro, promet će ići naizmjeničnim propuštanjem vozila svakih petnaest minuta.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe. (hina/metro-portal)

15.03.2010. 20:23:08
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh