« Hrvatska
objavljeno prije 14 godina i 1 mjesec
POJAČANA KONTROLA

Zbog kršenja Zakona o ograničavanju pušenja zatvoren "People's"

Sanitarna inspekcija Ministarstva zdravstva i socijalne skrbi noćas je obavila izvide u 16 ugostiteljski objekata Zagrebu

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (peoples.hr)
Više o

pušenje

,

People’s

,

Zakon o ograničavanju uporabe duhanskih proizvoda

,

sindrom

Zabilježeno je kršenje Zakona o ograničavanju duhana i duhanskih proizvoda u četiri kafića, među kojima su dva zbog učestalog kršenja zakona dobila zabranu rada, priopćeno je danas iz tog Ministarstva.

U posljednjih desetak dana Ministarstvo je, kako se navodi, zaprimilo veći broj anonimnih dojava o nepoštivanju Zakona o ograničavanju duhana i duhanskih proizvoda u nekim objektima, pa je sanitarna inspekcija noćas izašla na teren kako bi to provjerila.

U 12 objekata nisu uočene nepravilnosti, dok je u četiri zabilježeno kršenje zakona, pa je protiv njih pokrenut optužni prijedlog. Kafićima "Jackie Brown" i "People's", pored optužnog prijedloga, zbog učestalog je kršenja zakona izdano rješenje o zabrani rada.

Protiv kafića "People's" bit će podnesen i zahtjev za prekršajni postupak zbog onemogućavanja službene osobe u obavljanju dužnosti.

Sanitarna inspekcija će u narednom razdoblju pojačano kontrolirati ugostiteljske objekte, a osobito one koji su do sada već kršili Zakon, navodi se u priopćenju Ministarstva zdravstva. (hina/metro-portal)

16.05.2010. 12:35:22
    
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Prodaja i marketing
    26.05.2010. 12:44
    PEOPLE'S JE OTVOREN I NASTAVLJA S NAJBOLJIM PROVODIMA U GRADU.
    PONEDJELJKOM - SALSA
    SRIJEDOM - BEAUTY
    ČETVRTKOM - TAMBURAŠI DYACO
    PETKOM - GOSTOVANJE DJ
    SUBOTOM - RESIDENT DJ
    NEDJELJOM - OBITELJSKI RUČKOVI
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh