« Žene
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
WTF?!

Zbog čega žene odabiru pogrešne muškarce

U najvećem broju slučajeva odabir pogrešnog muškarca je namjeran, jer je žena uvjerena da će ga moći promijeniti

Malo koja će odbiti macho zavodnika misleći da će ga promijeniti
Malo koja će odbiti macho zavodnika misleći da će ga promijeniti (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

pogrešan muškarac

Sreću u ljubavi nije tako lako pronaći, a jedan od glavnih razloga je i odabir pogrešnog partnera. Pshijiatri vjeruju da se dosta ljudi ne može osloboditi prošlosti i razočaranja koja su doživjeli, pa zato biraju partnere za koje su sigurni da će biti pouzdani i neće ih ostaviti, no nakon vremena nedostatak ljubavi ipak nadjača sve ostalo i veza se raspada.

To je samo jedan od mogućih pogrešnih izbora, a drugi najčešći su problematični muškarci koje žene uvijek biraju svjesno. Naime, takvi su im muškarci magnetski privlačni, a baš svaka misli da u sebi ima ono nešto što će biti dovoljno da se taj muškarac promijeni.

Naravno, ne treba posebno naglašavati koliko se to rijetko događa i kako najčešće takav odabir završava suzama i bolnim rastankom. No, takve žene obično ponove grešku vjerujući kako sada imaju više iskustva.

Zadnji pogrešan odabir je posljedica snižavanja kriterija kojima neke žene pribjegavaju iz straha od usamljenosti ili zato što misle da im je krajnje vrijeme da se udaju.

Zbog nedostatka samopouzdanja nekritički odabiru pogrešnog partnera i nakon toga život provode nezadovoljne, kritizirajući partnera koji je takav kakav je. Naravno, postoji i obrnut slučaj, kad se traži princ na bijelom konju koji se nakon nekog vremena pokaže lošijim od bilo kojeg drugog izbora.

Stoga, djevojke, glavu gore, prsa van i samopouzdano potražite pravu osobu, jer upravo takvu i zaslužujete.

09.08.2013. 21:30:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh