« Žene
objavljeno prije 10 godina i 2 mjeseca
AAAA!

Zbog čega se ne vrijedi svađati s partnerom

Razlike su u vezi normalna stvar, kao i razmirice, no zbog nekih stvari se definitivno ne treba svađati ma koliko bi to željeli

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Arhiva)
Više o

žene

,

prijatelji

,

veza

,

muškarci

,

obitelj

,

svađe

,

svekrva

,

bračne svađe

Što je vrijedno svađe, a što nije? Ovo pitanje postavljamo jako često u vezama i braku, razmišljajući treba li preko nečega prijeći šutke ili od toga napraviti cirkus. Naravno da su teme za svađu individualna stvar, no oko nekih se stvari koje su najčešći razlozi svađa stvarno ne treba ljutiti.

Bivše su jedna od omiljenih tema, kao i bivši, naročito u slučajevima kad vaš partner ima normalan odnos s osobom s kojom je prije vas bio u vezi. No, gledajte na to ovako: ma što vi napravili i koliko jako vikali, činjenica da su bili u vezi ne može se promijeniti. 

Automobili mogu također biti čest izvor svađa, jer muškarci na tome baš i ne štede, a žene često ne vide razlog takvom ponašanju. Shvatite to kao ženski odnos prema modi i bit će vam lakše.

Novac je, naravno, najosjetljivija tema jer muškarci svoju zaradu gledaju kao svoju posjetnicu prema svijetu, količina zarade uvijek je stvar ega. Povremeno se treba o tome porazgovarati, no na smiren i normalan način, s kompromisom spremnim u rukavu.

Roditelji vašeg dragog mogu biti neiscrpna tema za svađe, no nemojte nikako dopustiti da postanu stalan dodatak bilo kojem razgovoru. Riješite to s njima, ne s njim. Prijatelje ostavite na miru sve dok ga ne počnu odvoditi na krivi put, tada napravite jasan rez, no prije toga mu ostavite taj nogomet nedjeljom ili pecanje, jer mu to puno znači.

 Naravno, uz sve ovo treba mu nježno dati do znanja da od njega očekujete isto.

11.09.2013. 11:06:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh