« Film
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
GRADEC

Završni vikend kina pod milijun zvijezda

Ljetno kino Gradec posebno zahvaljuje vjernoj publici i medijima koji nas godinama prate i daju poseban filmski duh ljetnim mjesecima metropole

Ljetno kino Gradec zatvara vrata
Ljetno kino Gradec zatvara vrata (Ljetno kino Gradec)
Više o

Ljetno kino Gradec

,

filmovi

Još jedna filmska sezona ljetnog kina na Gradecu bliži se kraju. Nakon isteka sezone možemo reći da je pedesetak filmova iz desetak zemalja u 45 filmskih večeri pogledalo blizu 10.000 posjetitelja.

No, sezona ima i svoj tradicionalan kraj koji je umjesto vatrometa doista jednako privlačan za posjetu gornjogradskoj filmskoj pozornici. Petak i subota donose po dva filma svake večeri, od 20 i 22 sata.

U petak od 20 sati očekuje nas danski kriminalistički triler "Ubojice fazana" redatelja Mikkela Norgaarda, a od 22 sata prikazujemo odgođeni film, intrigantnu tursku dramu "Leptirov san" redatelja Yimaza Erdogana.

Subota od 20 sati francuska redateljica Audrey Dana prikazuje nam komičan zaplet u filmu "Francuskinje", a od 22 sata ponavljamo film na koji se publika najviše smijala, argentinsku komediju "Divlje priče" redatelja Damiana Szifrona.

Veliko finale u nedjelju počinje već u 19 i 30 sati koncertom autora ljetnoga kina Kraljeva ulice, a najmlađi dolaze na svoje od 20 i 30 sati kada prikazujemo nekoliko epizoda crtanih filmova Profesora Baltazara. Od 21 sat sezonu zatvaramo legendarnom hrvatskom komedijom Kreše Golika "Tko pjeva zlo ne misli" koju je u dosadašnjim sezonama pogledao najveći broj gledatelja.

Ljetno kino Gradec zahvaljuje svim partnerima i sponzorima koji godinama prepoznaju entuzijazam cjelokupne programske ekipe i osiguravaju besplatno gledanje filmova na najljepšoj filmskoj pozornici pod milijun zvijezda. Posebno zahvaljujemo vjernoj publici i medijima koji nas godinama prate i daju poseban filmski duh ljetnim mjesecima metropole te nezaboravan noćni provod gostima našeg Zagreba.

27.08.2015. 16:15:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh