« Spektakli
objavljeno prije 15 godina i 8 mjeseci
SEKSOHOLIČAR

Završilo odvikavanje od seksa?

Glumac David Duchovny odjavio se iz centra za seksualne ovisnike u kojem je proveo posljednja dva mjeseca.

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Getty Images)
Više o

Fox Mulder

,

David Duchovny

,

X Files

,

ovisnost o seksu

Glumac se u ustanovu za odvikavanje od seksa prijavio sam, svjestan svoje zabrinjavajuće ovisnosti, a na koji način je tekla rehabilitacija nije precizirao, ali je izjavio kako se sada osjeća puno bolje.

Svojevremeno najpopularnija televizijska zvijezda Fox Mulder s čijom se trenutnom popularnošću može uspoređivati zločesti dr. House, glumio je dobrog i smirenog dečka. Da je potpuno u suprotnosti sa svojim likom svjedoči i pornografska karijera u mladim danima, kada je Duchovny snimio par mekih 'pornića'.

Da se uozbiljio i odlučio boriti sa svojim sklonostima dokazuje njegov deset godina dug brak s glumicom Teom Leoni s kojom ima i dvoje djece, devetogodišnju kćerku Madelaine West i šestogodišnjeg sina Kyda.

Nedavno je u kina stigao film prema televizijskom predlošku serije 'X files',a  glumac je zadnih dana okupiran i pripremom za novi film 'The Joneses'. Da mu karijera cvate potvrdio je Zlatni Globus za seriju 'Californication' u kojoj , da ironija bude veća, glumi seksom opsjednutoga ženskaroša i pisca Hanka Moodyja. (metro-portal)

08.10.2008. 12:25:03
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh