« Zagreb
objavljeno prije 10 godina i 4 mjeseca
VOLIM TRČANJE

Završena je 3. po redu Kros utrka Volim trčanje

Na utrci je sudjelovalo sveukupno čak 477 trkača svih uzrasta u pet kategorija

Baby maraton
Baby maraton (Volim trčanje)
Više o

zdrav život

,

kraj

,

bosna

,

građanski neposluh

,

uskršnje pisanice

,

Stilist

,

jeftini filmovi

Zavšila je još jedna 3. po redu Kros utrka Volim trčanje. Utrka je održana na savskom nasipu kod Boćarskog doma u utorak, 22. lipnja, u organizaciji Društva športske rekreacije Aktivan život.

Broj prijavljenih natjecatelja nadmašio je sva očekivanja. Trkači svih uzrasta, njih ukupno 477 uveličali su svojim nastupom jednomjesečnu akciju Kretanjem do zdravlja u cilju promicanja zdravog i aktivnog načina života.

Na jutarnjem Baby Maratonu (20 metara) sudjelovalo je 15 natjecatelja do dvije godine. Pobjednica Baby Maratona je Nensi Kršul iz Rijeke, a pobjednik Filip Vukadinović.

Slijedio je Dječji maraton (500 metara) na kojem je sudjelovalo 75 natjecatelja do deset godina. Pobjednica Dječjeg maratona je Ana Marija Gavez iz Nedelišća, a pobjednik Filip Glavić iz Zagreba.

Na Rekreativnoj utrci žena (2 km) sudjelovalo je 50 natjecateljica, a pobjednica utrke je Iva Mihaljević. Utrku građana (5 km) otrčalo je 157 natjecatelja, a pobjednik je Ante Pešec koji je ujedno i srušio rekord staze dotrčavši na cilj za 17,39 minuta. Pobjednica u Utrci građana je Marija Duraković.

djecji_maraton.jpg
Dječji maraton

Na najdužoj stazi (11,44 km) sudjelovalo je 175 natjecatelja, a pobjednik i rekorder staze je Drago Paripović koji je na cilj došao za 40,04 minute, a pobjednica najduže staze je Marija Vrajić koja je u prošlogodišnjoj utrci postavila rekord staze na 5 kilometara.

Dio sredstava od startnine uručen je Zakladi Ana Rukavina. Na utrci su sudjelovale i mnoge poznate osobe: Renata Sopek (TV voditeljica i wellness instruktorica), sestre Iris i Darija Bostjančić (alpinistice koje su se prošle godine popele na Mt. Everest), Mario Valentić i Dejan Patrčević (triatlonac).

Najmanji su se nakon utrke okrijepili i zabavili uz prigodne poklone i predstavu Cvrčak i Mrav, a oni veći uz okrjepu i vrijedne nagrade sponzora su i zaplesali.

Organizatori su zahvalni svima koji su podržali ovu hvalevrijednu manifestaciju, te nas sve pozivaju da se odazovemo i sljedeće godine u, ako ne većem, barem istom broju.

23.06.2010. 14:32:39
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh