« Glazba
objavljeno prije 10 godina i 10 mjeseci
TISNO

Završava osmi Garden festival

Garden nastavlja s programom ograničenog karaktera još do srijede, a zatim prepušta štafetnu palicu bratskom ELECTRIC ELEPHANT festivalu

Sjajna ekipa na GArdenu
Sjajna ekipa na GArdenu (Metro)
Više o

recenzija

,

Garden Tisno

DJ nastupima CRAZY P SOUNDSYSTEM na brodu i u klubu Barbarella te NO FAKIN DJs i SPACE DIMENSION CONTROLLERa na main stageu u nedjelju završio je glavni i najatraktivniji dio Gardena.

Kao što smo i očekivali, SPACE DIMESNION CONTROLLER bio je i najkvalitetniji izvođač završnice koji je svojim electro-space-funkom odveo publiku doslovno hipnotizirianu njegovim zvukom na svemirsko putovanje i nazad.

Iako je njegov stil utemeljen na loopovskoj glazbi koja redovito uključuje jednu temu te niz aranžmanskih elemenata koje će SDC vješto miksati, njegov je stil dovoljno bogat i nepredvidiv pa zadovoljava ukus i zahtjevnijih slušača moderne plesne glazbe, kao što su vaši izvjestitelji.

Garden nastavlja s programom ograničenog karaktera još do srijede, a zatim prepušta štafetnu palicu bratskom ELECTRIC ELEPHANT festivalu koji počinje ovaj četvrtak.

Premda je ovogodišnji Garden bio nešto slabijeg line-upa negoli prethodnici, ipak je riječ o rijetko kvalitetnom festivalu koji za cilj ima ne samo zabaviti suncem, morem i alkoholom opaljene posjetitelje nego također pružiti ukusnu glazbenu kulisu koja će zadovoljiti i sladokusce kojima tup-tup dance tragedija suvremene plesne glazbe nikako ne može nahraniti glad za inteligentnijim oblicima ljetnog đuskanja. 

09.07.2013. 17:23:00
    
Novi komentar
nužno
nužno

skrolaj na vrh